Home Smart Smartphones Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus și Nokia 6.1 primesc un update...

Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus și Nokia 6.1 primesc un update al setărilor de imagine

0

Smartphone-urile Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus și Nokia 6.1 primesc un update al setărilor de imagine, menit să sporească funcționalitatea și să îmbunătățească experiența utilizatorilor.

Cu ajutorul acestui update, utilizatorii celor 3 modeluri de smartphone-uri Nokia de la HMD Global vor putea să alterneze mai ușor rapoartele de aspect și funcțiile de fotografiere și să ajusteze parametrii aferenți diferitelor moduri ale camerei, precum intensitatea efectelor speciale, prin Bokeh și Beautify.

De asemenea, Google Lens a fost integrat direct în viewfinder pentru a putea oferi informații, în timp real, cu privire la ce se întâmplă în jurul utilizatorului. Câteva exemple ar fi: detalii prin viewfinder despre obiecte aflate în câmpul vizual, sau texte preluate din mediul înconjurător și redate direct pe telefon.

Update-ul al setărilor de imagine pentru Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus și Nokia 6.1 este compatibil cu Google Motion, ceea ce înseamnă că fanii Nokia pot filma videoclipuri scurte care pot fi distribuite direct prin serviciile de mesagerie sau pe canalele de social media, sub formă de GIF.

Update-ul setărilor de imagine este disponibil pe Google Play Store pentru telefoanele Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus și Nokia 6.1.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version