Home Smart Gadgets De astăzi, folosim periuța electrică Oral-B Genius 10 pe negru și rose...

De astăzi, folosim periuța electrică Oral-B Genius 10 pe negru și rose gold

0

Vă prezentăm cea mai performantă periuță dentară electrică de pe piață, Oral-B Genius 10000N sau simplu Genius 10.

Acesta are 6 programe de îngrijire dentară, vine la pachet cu 4 capete de curățare, trusă de călătorie cu suport pentru smartphone, un suport de smartphone de prins pe oglindă, suport pentru capete de periuță și, cel mai important, cu o aplicație dedicată igienei orale.

Periuța Oral-B Genius 10 asigură curățare superioară, îndepărtează 100% placa bacteriană și te ajută să ai dinți mai albi încă din prima zi de utilizare.

În videoclip vă arătăm periuța de dinți electrică în 2 variante de culoare: negru și rose gold. De asemenea, trecem prin accesoriile din cutie și vă oferim o serie de trucuri și recomandări de igienă orală.

Timp de 2 săptămâni, eu și Cristian vom realiza un experiment de utilizare a periuțelor. Eu o voi folosi pe cea rose gold pentru curățare și albire (folosindu-mă de modul special pentru aparat dentar din aplicație), iar Cristian o va folosi pe cea neagră pentru albire și curățarea gingiilor.

La final, vă arătăm pas cu pas cum setați programele personalizate de curățare în aplicație, cum vă ajută aplicația în igiena orală zilnică și de ce este recomandat să perii dinții timp de 2 minute, cel puțin de 2 ori pe zi.

Despre periuțele de dinți electrice și irigatoarele bucale Oral-B am mai vorbit

Există 6 programe de curățare în total, după cum am menționat anterior, pe care le puteți personaliza cu una dintre culorile din aplicație, culoare ce va fi redată în inelul luminos SmartRing 360°.

Inelul nu este doar un element estetic, ci îți permite să vezi semnalele senzorului de presiune, al cronometrului și al conexiunii Bluetooth. Dar, mai multe o să vă prezentăm peste 2 săptămânii, când vom vedea și rezultatele obținute în urma periajului personalizat cu ajutorul aplicației.

Nu vă gândiți că periuța e încă un dispozitiv pe care trebuie să aveți grijă să îl încărcați. Bateria litiu-ion oferă o autonomie de până la 12 zile la o singură încărcare. Vom urmări acest aspect în perioada de testare și vă spunem dacă e adevărat sau nu.

Comparativ cu alte periuțe electrice, Oral-B Genius 10 vine cu un etui de călătorie personaizat, creat dintr-un material durabil și cu un design elegant. Cu ajutorul slotului USB de pe acesta, poți încărca în același timp atât periuța, cât și telefonul mobil.

Suntem nerăbdători să testăm periuțele și să revenim cu păreri și demonstrații peste 2 săptămâni. Dacă aveți întrebări, le așteptăm în comentarii.

Genius 10 nu este singura periuță inteligentă de la Oral-B, dar este cea mai performantă de pe piață la această oră. Dacă sunteți interesați, Mariciu a realizat recent unboxing și review la Oral-B Genius 9 (9000).

Periuța electrică Oral-B Genius 10 a costat de Black Friday 2018 la eMAG suma de 449,99 lei,redus de la 719,90 lei (37% reducere). Momentan, nu mai este în stoc, dar sigur revine în curând, la timp pentru Moș Nicolae și Moș Crăciun.

În perioada 10 iulie 2018 – 30 iunie 2019, Oral-B desfășoară campania ”Mulțumit sau primești banii înapoi”, așa că, dacă nu ești mulțumit de produsul comandat de la eMAG. Atenție, pentru a fi eligibili, trebuie să consultați anterior regulamentul campaniei.

*Rectificare info video: Oral-B Genius 10000N nu este prima periuță cu aplicație. La fel sunt și Genius 8 și Genius 9. În schimb, este cea mai performantă!

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version