Home Divertisment Gaming FSP lansează carcasa RGB CMT340

FSP lansează carcasa RGB CMT340

0
RGB CMT340

FSP lansează carcasa RGB CMT340, destinată pasionaţilor de gaming. Aceasta este de departe una dintre cele mai compacte carcase mid-tower. Este capabilă să acomodeze un radiator de 360mm. Cu toate acestea, este suficient de mare pentru a avea patru ventilatoare RGB customizabile.

Acestea este perfectă pentru pasionaţii de gaming ce vor un stil aparte, dar care nu dispun de un buget generos. Asta și pentru că vine cu panourile laterale confecţionate din sticlă securizată „Galaxy Dark”.

CMT340 este varianta compactă, dar îmbunătăţită, a premiatului model ATX mid-tower CMT510. Astfel, regăsim aici un design atractiv, cu finisaje pe negru, șasiul din oțel solid şi caracteristicile definitorii ce au contribuit la succesul modelului CMT510.

Carcasa poate susține radiatoare de 120mm/140mm/240mm/360mm pentru răcirea cu lichid. De asemenea, susține și ventilatoare pentru răcirea pe aer. Cele patru ventilatoare RGB ale lui CMT340 sunt configurabile. Legat de compatibilitate, o puteți folosi cu ASRock Polychrome Sync, Asus Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion și MSI Mystic Light Sync.

CMT340 este o carcasă ce ţine cont de cerinţele unui gamer, de la design la utilitate. Pe lângă multiplele posibilități de răcire, trei filtre de praf dispuse în zone diferite asigură integritatea sistemul. Legat de compatibilitatea cu plăcile de bază existente, suportă formatele Mini-ITX, MicroATX dar și ATX, având 7 sloturi de expansiune.

FSP lansează carcasa CMT340 cu iluminare RGB

CMT340 de la FSP dovada clară că poți să oferi carcase de gaming accesibile ce satisfac nevoile chiar și celor mai dedicați gameri.

CMT340 este compatibilă cu toate tehnologiile disponibile de control a iluminării RGB. Astfel încât cele patru ventilatoare RGB de 120mm, din dotare, vor fi valorificate la maxim. Acestea pot funcționa și independent, utilizatorul putând alege unu din efectele RGB presetate. Static, Blending, Carnival, Gradient, Rainbow Fusion sunt doar câteva dintre efecte.

Trecerea prin diferitele moduri de iluminare și sincronizarea cu placa de bază se face prin butonul RGB de pe panoul frontal al CMT340.

Toate efectele RGB sunt vizibile în întregime. Ele pot fi admirate prin cele două panouri din sticlă securizată „Galaxy Dark”, dispuse atât frontal cât și pe lateralul lui CMT340. Fluxul de aer din interiorul carcasei este asigurat de gurile pentru ventilație de pe podea şi plafon, precum și prin spațiul dintre panoul frontal și șasiul carcasei.

Spaţiu suplimentar pentru radiatoare

CMT340 se adresează entuziaștilor de gaming și permite multiple posibilități de răcire. Carcasa poate susține un radiator de 360mm sau trei ventilatoare de 120mm dispuse frontal. Un radiator de 240mm sau două ventilatoare de 120mm/140mm pot fi montate pe plafon. Carcasa poate să acomodeze coolere de procesor de până la 160mm înălțime, precum și plăci video de până la 350mm lungime.

CMT340 este o carcasă compactă, însă cu un interior spațios ce se pliază perfect pe dorințele gamerilor de astăzi. Masca sursei este decupată pentru a permite accesul vizual către sursa de alimentare,

Carcasă pregătită pentru gaming

Șasiul lui CMT340 este construit din oțel SPCC. În plus, este acoperit integral cu un strat de vopsea negru mat ce oferă un aspect high-end. Iluminarea RGB customizabila transformă CMT340 într-o carcasă cu un design spectaculos chiar de la prima pornire a sistemului.

Panoul I/O este amplasat ergonomic în partea de sus a panoului frontal. Astfel, oferă acces facil la cele două porturi USB 3.0, conectorii de Căști și Microfon, butoanele de Power și Reset. Cum de altfel oferă acces și la butonul pentru schimbarea modului de funcționare RGB.

În interior, sistemul flexibil de montare permite un aranjament curat al cablurilor. În acest mod, oferă sistemului un aspect ordonat şi profesional. Spațiul de stocare integrat poate fi suplimentat cu două unități de 2.5″ și două unități de 3.5″. În final, putând acomoda plăci de bază Mini-ITX, Micro-ATX dar și ATX.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version