Home Divertisment Gaming Lansare monitoare LG în ploaie de gloanțe la Poligon Joița

Lansare monitoare LG în ploaie de gloanțe la Poligon Joița

0

Lansare monitoare LG în ploaie de gloanțe! Ne place să îmbinăm utilul cu plăcutul și nu spunem niciodată nu provocărilor. LG Electronics (LG) a lansat săptămâna trecută noile monitoare din gama 2019 într-o rafală de gloanțe. Preț de câteva ore am fost personajele principale ale poveștii, chiar în Poligon Joița. Am luat parte la lansarea modelelor UltraWide pentru productivitate remarcabilă și UltraGear pentru o experiență de gaming îmbunătățită.

Apoi, am trecut la cârma armelor din Poligonul Joița. Desigur, sub stricta supraveghere a instructorilor. Dacă sunteți curioși să vedeți cum ne-am descurcat, dați play la videoclipul de mai sus. Viorel Paraschiv, cadru militar în rezervă, instructor în poligonul de tragere, armurier certificat și specialist în arme de foc ne explică pas cu pas ce să facem în poligon.

Lansare monitoare LG în ploaie de gloanțe

Am tras pe rând cu beretta apx, pistoale de 9mm (beretta 92fs, valter, glock, zigzaver 226), revolver, AR-15 și kalashnikov. Cu unele am tras câte 10 gloanțe, cu altele 5, respectiv 6. Din vlogul de mai sus, învățați și voi care sunt primii pași în trasul cu armele de foc în poligon și vedeți noile monitoare lansate de LG.

În perioada ce urmează, o să testăm fiecare monitor în parte. Dacă aveți întrebări, le așteptăm în comentarii. Mai jos, vă las informațiile de bază despre LG UltraGear 2019 și LG UltraWide 2019.

LG UltraGear 2019

LG lansează noile monitoare UltraGear, ce oferă gamerilor cele mai bune funcții de divertisment de înaltă performanță. Cu o calitate optimă a imaginii și viteză de procesare rapidă, aceste monitoare sunt ideale pentru toate genurile de jocuri.

Gama LG UltraGear oferă gamerilor avantajul de a juca la cel mai înalt nivel în gaming, ceea ce ar putea face diferența dintre câștig și respawning.

Tehnologia Sphere Lighting este proiectată pentru o ambianță impecabilă în gaming. Aceasta oferă până la șase setări de culori diferite si se găsesc în partea din spate a modelului LG 34GK950G. Acestea pot fi adaptate la dispoziția jucătorilor și ajută, de asemenea, la reducerea oboselii ochilor.

Modelul UltraGear 34GK950G are cele mai puternice caracteristici din gama de produse. Cu o calitate a imaginii fără precedent, grație tehnologiei de afișare Nano IPS care acoperă 98% din spațiul de culoare DCI-P3.

Ecranul poate afișa cu precizie peste 135% din spațiul de culoare sRGB. Cu ajutorul tehnologiei de procesare grafică NVIDIA G-SyncTM, UltraGear 34GK950G asigură o mișcare fluidă, fără întreruperi sau stuttering.

Mai mult, cu rata de reîmprospătare ridicată, de 120 Hz (overclocked) obiectele sunt redate mai clar pentru un gameplay mai fin și fluiditate vizuală perfectă.

Ecranul are o diagonală de 34 de inch și rezoluție a imaginii Ultra Wide QHD (2.560 x 1.440). Raportul laturilor 21:9 al câștigătorului premiilor 2018 Red Dot Design și 2018 iF Design Award adaugă o tușă cinematografică gaming-ului. Oferind utilizatorilor o nouă perspectivă asupra jocurilor preferate.

UltraGear 34GK950G facilitează vizualizarea detaliilor de pe partea laterală care ar putea fi ratate în mod normal. În timp ce ramele ultra-subțiri ușurează conectarea mai multor monitoare pentru o experiență și mai imersivă.

Monitoare LG UltraWide în 2019

Cele mai noi monitoare LG UltraWide sunt instrumente de creștere a productivității. Potrivite pentru orice tip de muncă, aceste monitoare sunt perfecte pentru cei care lucrează în domeniul finanțelor, al tehnologiei informației, al designului și al arhitecturii. Activități în care sunt necesare precizia și calitatea afișării.

Utilizând tehnologie IPS, monitoarele UltraWide oferă o reproducere excelentă a culorilor, acoperind 99% din spațiul de culoare sRGB. Cu suport HDR10, aceste monitoare sunt capabile să ruleze jocuri și să afișeze materiale video compatibile HDR.

„LG aduce în mod constant pe piață monitoare avansate, dotate cu funcții și caracteristici specifice pentru diferite segmente de piață.”, a declarat Jang Ik-hwan, șeful diviziei IT, LG Home Entertainment. „Cu o gamă largă de modele care prioritizează productivitatea, calitatea imaginilor și gamingul spectaculos, tot mai mulți consumatori văd LG ca lider de inovare în categoria monitoare”.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version