Home PC Hardware PC Garage îți oferă cadou o carcasă de PC

PC Garage îți oferă cadou o carcasă de PC

0
PC Garage îți oferă cadou o carcasă de PC

PC Garage îți oferă cadou o carcasă pentru fiecare combinație de procesor, placă de bază și placă video achiziționată.

Procesoarele și soluțiile grafice s-au dezvoltat și au devenit tot mai performante. În același timp, jocurile și aplicațiile au devenit și ele tot mai solicitante. În acest sens, necesitatea unei răciri mai eficiente a devenit tot mai importantă. Din perspectiva unei carcase, acest lucru înseamnă un flux de aer cât mai bun. Acest flux este obținut prin amplasarea unui număr optim de ventilatoare în poziții cheie. Tot aici, intervin și posibilități avansate de cable management care să permită asamblarea unui sistem cât mai aerisit. În ultimii ani a apărut un interes tot mai accentuat pentru un design puternic stimulat de componentele cu iluminare RGB. Totuşi, se întâmplă frecvent ca bugetele să nu fie suficient de generoase. Unii utilizatori nu își pot a permite alegerea atât a unor componente hardware puternice, cât și a unei carcase adecvate. De aceea, de multe ori, carcasa ajunge pe lista elementelor sacrificate.

PC Garage înțelege această provocare și oferă gratuit câte o carcasă pentru fiecare configurație nouă achiziționată. Promoția se desfășoară în intervalul 9-31 decembrie 2019, în limita stocului disponibil.

PC Garage îți oferă cadou o carcasă de PC

Carcasa oferită cadou este Spacer H3X, middle tower proiectat pentru un wire management și capabilități de răcire adecvate. Este compatibilă atât cu plăci de bază în format mATX, cât și ATX. Carcasa include nu mai puțin de 6 ventilatoare de 120mm, cu iluminare albastră. Mai mult, este prevăzută cu un panou lateral din sticlă securizată, util pentru evidențierea unui sistem de calitate. În acelaşi timp, spațiul interior disponibil este suficient de generos pentru a adăposti coolere pentru procesor înalte de până la 165mm și plăci video lungi de până la 350mm.

La fel ca în trecut, pentru a primi cadoul pregătit de PC Garage, utilizatorii trebuie să achiziționeze un procesor, o placă de bază și o placă video. Valoarea totală a acestora trebuie să depășească 2500 Lei, nefiind incluse în campanie plăcile video profesionale, plăcile video pentru mining, procesoarele pentru servere, plăcile de bază pentru servere, comenzile înregistrate în modul Business și produsele desigilate.

Suplimentar, PC Garage face și două recomandări de configurații compatibile cu carcasa Spacer oferită cadou:

  1. GIGABYTE B450M DS3H + AMD Ryzen 5 3600 + Sapphire Radeon RX 5700 XT PULSE 8GB, salvată ca wishlist la adresa: pcg.ro/wish1amd
  2. ASRock B365 PRO4 + Intel Core i5 9600K + GIGABYTE GeForce FTX 1660 Ti OC 6GB, salvată ca wishlist la adresa: pcg.ro/wish2intel

Pentru cei care doresc să își personalizeze viitorul PC de gaming, de editare foto-video sau pentru streaming online, PC Garage oferă suport LIVE prin intermediul căsuței de Chat de pe site.

Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile pe pagina dedicată acesteia: https://www.pcgarage.ro/te-echipam-gratuit-carcasa-cadou-2019/

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version