Home MWC Mobile World Congress 2020 a fost anulat

Mobile World Congress 2020 a fost anulat

0

Mobile World Congress 2020 a fost anulat! Declarația GSMA privind MWC Barcelona 2020 de la John Hoffman, CEO GSMA Limited:

”Încă de la prima ediție a Mobile World Congress în Barcelona, în 2016, GSMA a convocat industria, guvernele, miniștrii, factorii de decizie, operatorii și liderii industriei din ecosistemul mai larg.

Ținând cont de mediul sigur și sănătos din Barcelona și din țara gazdă la acest moment, GSMA a anulat MWC Barcelona 2020, deoarece îngrijorarea globală cu privire la focarul de coronavirus, îngrijorarea călătoriilor și alte circumstanțe, fac imposibilă organizarea evenimentului de către GSMA.

Oficialitățile orașului respectă și înțeleg. GSMA și oficialii orașului gazdă vor continua să lucreze la unison și să se sprijine reciproc pentru MWC Barcelona 2021 și edițiile viitoare.

Suntem cu gândul la cei afectați în China și în întreaga lume.

Noi informații de la GSMA se găsesc pe website-ul și pe www.mwcbarcelona.com.”

Mobile World Congress 2020 a fost anulat – Ce înseamnă asta

Numărul persoanelor infectate cu Coronavirus a crescut la 42.000, iar numărul de morți a trecut de 1000. Cei mai mulți morți și cele mai multe persoane infectate au fost raportate în Wuhan și în împrejurimile Provinciei Hubei din China. Însă, cel puțin 25 de țări au raportat cazuri de Coronavirus.

GSMA este un organism comercial pentru industrie care reprezintă peste 1.200 de companii din întreg ecosistemul mobil. În timp ce, MWC oferă șansa ca mii de persoane să se adune pentru parteneriate, oferte și lansări de produse. MWC se ține de obicei anual în Barcelona și are un impact economic de 492 milioane de euro. De asemenea, generează 14100 de locuri de muncă cu normă parțială în perioada târgului.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version