Home Smart Smartphones LG regândește strategia prin renunțarea la seria G

LG regândește strategia prin renunțarea la seria G

0

În ultima perioadă, a circulat un zvon care indică faptul că LG regândește strategia prin renunțarea la seria G. Fără să declare asta cu subiect și predicat, LG lasă de înțeles că vom avea parte de schimbări majore în domeniul smartphone. Compania nu neagă zvonul cu privire la renunțarea la seria G. Însă, pare să aibă noutăți pentru public și în curând va oferi mai multe detalii.

”Vreme de 8 generații, seria LG G a introdus tehnologie de ultimă generație consumatorilor din întreaga lume. De la camere cu unghi super wide la display-uri flexibile, la calitate audio de înaltă fidelitate și la afișajele Quad DAC la 1440p, seria G a fost constant în topul inovației în domeniul smartphone-urilor din 2012. Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim mai multe detalii curând.”, este mesajul transmis de LG celor de la Phandroid.com.

LG ar fi trebuit să fie prezentă la MWC 2020 cu noile flagship-uri LG G9. Mulți s-au așteptat la asta, dar din păcate, producătorul nu doar că a anulat prezența la târg, ci nici nu a mai anunțat nimic legat de telefoane.

LG regândește strategia, dar nu dă nimic din casă

Se pare că, pandemia de coronavirus a fost contextul ideal pentru o repoziționare a LG pe piața de smartphone-uri. Nu de alta, dar compania a mers din rău în mai rău din 2016 până în prezent. De la eșecul LG G4 bootloop, puțini au mai fost clienții care au rămas fideli brandului. Așa se face că, LG trebuie să vină cât de curând cu ceva nou, dacă își dorește să rămână în mentalul colectiv prin smartphone-urile sale.

Potrivit unor informații neoficiale, apărute pe surse în presa de tehnologie, LG nu va mai lansa niciun flagship din seria G. Mai mult decât atât, se pare că LG a renunțat definitiv la această serie. Pe de altă parte, LG a lansat LG V60, o serie care pare să fi prins mult mai bine la public comparat cu G-urile.

Ce pregătește LG pentru public? Cum se va face remarcat producătorul inclusiv pe zona 5G. Cum va reuși să țină piept alternativelor Samsung, Xiaomi, Huawei sau Oppo, rămâne de văzut. Suntem și noi cu ochii pe anunțurile producătorului și vă ținem la curent.

Din păcate, în ceea ce privește prezența și comunicarea în România, LG nu a mai mișcat mare lucru în ultimii ani. S-a concentrat pe o comunicare direcționată în zona de lifestyle, prin intermediul influencerilor medii. Din păcate, pentru utilizatorii de business, căruia se adresează în fond seria G, compania nu a venit cu nimic.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version