Home Monitoare Samsung lansează monitorul Odyssey G7

Samsung lansează monitorul Odyssey G7

0
Samsung lansează monitorul Odyssey G7

Samsung lansează monitorul Odyssey G7. Este primul monitor de gaming de 1000R din lume cu o rază de curbură de 1.000 de milimetri. De asemenea, printre specificații se numără: timpul de răspuns rapid, de doar de 1ms. Monitorul dispune de o rată de reîmprospătare de 240Hz și o calitate a imaginii QLED premium. Toate acestea oferă cea mai bună experiență de gaming.

Performanța premium a portofoliului Odyssey a fost certificată de TÜV Rheinland. Organizație internațională de certificare, care a desemnat monitoarele ca fiind cele mai performante ecrane curbate de 1000R din industrie. De asemenea, sunt certificate Eye Comfort.

„Samsung își menține poziția de lider mondial pe piața monitoarelor de gaming, creând experiențe de joc imersive, de generație viitoare, astfel reușind să facă imposibilul posibil. Monitorul curbat Samsung Odyssey G7 este combinația perfectă între curbura ecranului, confortul ochilor și acel avantaj competitiv, care le oferă jucătorilor performanța avansată pe care și-o doresc.”, a declarat Hyesung Ha, vicepreședinte senior al Visual Display Business la Samsung Electronics.

Samsung lansează monitorul Odyssey G7

Monitorul G7 de 27 și 32 de inci oferă o rată de reîmprospătare rapidă de 240Hz. Cât și un timp de răspuns de 1ms și o curbură adâncă de 1000R, oferind jocurilor un mare avantaj. De asemenea, jucătorii pot beneficia de Wide Quad-High Definition (WQHD; 2.560 × 1.440 rezoluție), de un raport de aspect 16: 9, o luminozitate maximă de 600 cd/m2. Deține și tehnologia Quantum dot pentru acuratețea culorilor indiferent de lumina ambientală.

Odyssey G7

De asemenea, Samsung a încorporat elemente de design futurist în urma studierii tendințelor de pe piață și a feedback-ul primit de la utilizatori. Exteriorul negru mat are un sistem de iluminare în partea din spate care-și poate schimba culoarea în funcție de preferințele jucătorului sau poate rămâne static ori slab luminat în timpul jocului.

Samsung G7 este compatibil cu NVIDIA G-SYNC® și Adaptive Sync pe DisplayPort 1.4, oferind gamerilor jocuri dinamice, fără întreruperi în orice situație.

Samsung Odyssey G7 va fi disponibil în iunie la nivel global.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version