Home Review Suflanta Ryobi hibrid 18V OBL1820H este potrivită în orice anotimp

Suflanta Ryobi hibrid 18V OBL1820H este potrivită în orice anotimp

0
Suflanta Ryobi hibrid 18V OBL1820H

Suflanta Ryobi hibrid este potrivită în orice anotimp, chiar dacă este greu de crezut. Nu am fost niciodată prea îndemânatic când a venit vorba de bricolaj, dar nici nu pot spune că sunt total pe dinafară. Dacă ați urmărit materialul în care ne-am construit singuri o mască de calorifer, ați văzut că lucrurile nu sunt pe atât de dificile pe cât ar putea să pară la prima vedere. Tocmai de aceea, ne-am gândit să spulberăm această preconcepție, pe care o au unii, conform căreia proiectele de bricolaj nu sunt pentru oricine. Eu spun că oricine poate crea un produs util pentru acasă, dacă deține sculele potrivite.

În era internetului informația este la îndemâna tuturor. Tot ce trebuie să faci este să îți dorești să o accesezi. YouTube-ul este plin cu tutoriale, unele mai simple, altele mai complexe, care își arată cum trebuie să decurgă lucrurile în orice proiect pe care ți-l propui. Cum ar fi construirea unei măști de  calorifer, spre exemplu.

Zilele trecute anunțam proiectul „Vara DIY cu Ryobi One+ powered by bricolaj-mag.ro”. În total, vom realiza 6 materiale video în care vom folosi ca piesă centrală una dintre cele 6 produse pe care bricolaj-mag.ro ni le-a pus la dispoziție. Voi face o recapitulare a acestora. Avem mașina hibrid de tuns iarbă, trimmerul hibrid, pistolul de vopsit, fierăstrăul pendular, fierăstrăul circular și, nu în ultimul rând, produsul pe care îl prezint în acest material, Suflanta hibrid de 18V, OBL1820H.

Nu știu cum sunteți voi, dar eu recunosc că, la capitolul suflantă, am fost destul de ignorant. Oricine aude de suflantă se gândește la un singur lucru: frunze uscate, pe care trebuie să le strângi. Ba chiar dacă intri în descrierea produsului, vedem același lucru: „Suflanta de frunze hibrid va permite să curățați grădina de frunze inutile într-un mod rapid și usor.”

Suflanta Ryobi hibrid este potrivită în orice anotimp

Ei bine, ce ne spune acest lucru? Că această suflantă este cel mai des folosită toamna, când încep frunzele copacilor să se usuce și să cadă. Dacă privești produsul doar din această perspectivă, cel mai posibil ți se va părea o investiție neinspirată. Și sunt șanse mari să ai dreptate. Dar lucrurile sunt mult mai complexe de atât. Multiplele moduri de utilizare ale acestei suflante le-am descoperit vrând-nevrând, în timp ce am pus pe picioare acel cadru de relaxare pentru tinerii și familiștii din împrejurimi, pe care l-am numit Eden Garden.

Înainte să povestesc cum am folosit noi suflanta, vă voi da câteva informații despre produs. Sunt informații cuprinzătoare și pe înțelesul tuturor. În primul rând, suflanta Ryobi funcționează cu un acumulator interschimbabil. Acest acumulator se potrivește la orice alt produs Ryobi. Asta înseamnă că nu vei fi nevoit să cumperi fiecare produs cu baterie inclusă, ceea ce înseamnă ca prețul va fi mai mic. Poți folosi o singură baterie pentru toate uneltele. Noi recomandăm să aveți măcar două baterii, asta pentru a păstra în permanență una la încărcat. Oricum, dacă vă cumpărați mașina de tuns iarba hibrid, aceasta vine în pachet cu doi acumulatori mari.

În egală măsură, nu trebuie să te bazezi doar pe acumulator. Suflanta Ryobi este hibrid. Asta înseamnă că funcționează și cuplată la o sursă de energie, folosind un prelungitor. Asta în ideea în care ai un singur acumulator și altcineva are nevoie de el, ori suprafața care trebuie suflată este atât de mare încât nu este suficient un singur acumulator.

Suflanta Ryobi hibrid este ușor de manevrat

Designul produsului este conceput astfel încât unelata să aibă o greutate cât mai mică. Greutatea este de doar 2,1 kg. Cât un laptop, mai exact. Astfel, suflanta este ușoară și simplu de manevrat chiar și de către persoane care nu au neapărat forță în mâini. Suflanta are un înveliș moale și chiar plăcut la atingere. Nu îți dă un sentiment de material plăsticos și rece, pe care majoritatea uneltelor îl au. Aceasta are o duză pentru viteză mare, care permite o viteză a debitului de aer de 250 km/h, dar și un ventilator cu funcție turbo.

Ce trebuie să rețineți este faptul că Suflanta Hibrid Ryobi 18V OBL1820H se livrează fără acumulator și încărcător. Însă, nu este nicio problemă, dacă nu mai ai niciun alt produs Ryobi, care se livrează cu încărcător și acumulator. Poți folosi suflanta la priză, iar atunci când vei avea nevoie și vei comanda un alt produs Ryobi, care se livrează cu încărcator, cum ar fi mașina hibrid de tuns iarbă, despre care vă pomeneam mai devreme, vei avea și un acumulator disponibil, chiar doi.

Cam acestea ar fi, în mare, detaliile „tehnice” despre suflanta hibrid Ryobi. Acum vine parte mai frumoasă, în care voi vorbi despre utilitate. Asta pentru că este vară, iar vara nu există frunze uscate pe care să fim nevoiți să le îndepărtăm. Cu toate acestea, am avut parte de o serie întreagă de îndeletniciri și sarcini, pe care nu le-am fi putut duce la sfârșit așa de ușor cum am făcut-o cu ajutorul suflantei.

Suflanta Ryobi hibrid îndepărtează murdăria de pe orice suprafață

Începem cu un lucru care este deja evident. Îndepărtarea murdăriei de pe celelalte unelte. Am folosit suflanta să curățăm rămășițele lăsate de iarbă atât pe trimmerul hibrid Ryobi, cât și pe mașina hibrid de tuns iarbă. Viteza debitului de aer de 250 km/h oferă o forță considerabilă, care îndepărtează fără mare efort resturile nedorite. Mergând mai departe, am folosit suflanta pentru îndepărtarea apei de pe paleți. După cum știți, dacă ne urmăriți conturile de socializare, am creat un loc de relaxare din paleți, care alcătuiesc o masă, iar în jurul mesei sunt așezate perne, pe care clienții se pot așeza. Dezavantajul intervine atunci când plouă. Noi am vopsit paleții cu o vopsea pe bază de apă. Nu avem nicio temere cu privire la apa care ar putea distruge lemnul.

Dar această apă rămâne pe suprafața paletului și este destul de greu de îndepărtat. Dacă ar fi să o strângi cu o lavetă, ai petrece foarte mult timp, iar laveta nu este capabilă să îndepărteze toată apa de pe suprafață. Dacă te împinge păcatul să folosești șervețele absorbante, paleții se vor umple de bucățele de șervețele. Așa că am folosit Suflanta Ryobi pentru îndepărtarea apei. Nu doar că apa este îndepărtată rapid, dar suprafața se usucă imediat, iar acest lucru ne permite să pregătim masa pentru cei care doresc să se așeze. Din nou, timp economisit și sarcină îndeplinită. Însă, suflanta nu este folosită doar pentru paleți. La fel de bine o folosim pentru a îndepărta apa de pe mesele și scaunele din exterior pe care le udă, de asemenea, ploaia.

Nu trebuie să te rezumi doar la curățarea uneltelor sau la pardoseli

Apoi mai este și problema ierbii care rămâne în urmă, după ce ai trecut cu mașina de tuns. Mai există câteva fire care mai scapă din mașină. Ei bine, poți folosi suflanta, exact ca în cazul frunzelor uscate. Le va strânge fără probleme. Același lucru este valabil pentru orice suprafață sau pavaj, care trebuie curățat. La un moment dat, a trebuit să slefuiesc o vitrină din lemn, care trebuia apoi vopsită. Vitrina din lemn era destul de prefuită.

Am folosit suflanta să îndepărtez praful. Iar după ce am folosit discul de șlefuit, am suflat tot praful pentru a pregăti suprafața pentru vopsit. Sunt foarte multe întrebuințări pe care i le poți găsi acestei suflante. Și, sincer, este și păcat să te limitezi doar la frunzele care se usucă și cad, toamna. Oricât de frumoasă ar fi toamna, fiecare anotimp are farmecul său. Iar suflanta Ryobi își poate găsi o utilitate în orice anotimp.

Dacă aveți alte întrebări cu privire la suflantă, nu ezitați să îmi scrieți în comentarii. Detalii despre produs găsiți în articolul din descriere, cu link-urile aferente. Dacă vi se pare o idee interesantă să solicităm un discount special pentru comunitatea oamenilor Noobz de la bricolaj-mag.ro, scrieți-ne în comentarii.

Vara DIY cu Ryobi One+ continuă

”Vara DIY cu Ryobi One+” abia a început și o să tot vedeți conținut video cu produsele pe care le testăm. Iar dacă stați cu ochii, în special, pe storie-urile Mădălinei, atât pe Instagram, cât și pe Facebook, o să vă și amuzați. Ea este cea care surprinde tot ce se poate surprinde, pentru că, spune ea ”cum vrei să afle oamenii ce poți face cu toate produsele astea, numai din ce povestești tu?”. Și are perfectă dreptate, nu-i așa?

?Produsele pe care le testăm:

Fierastrau pendular 18V

Suflanta Hibrid 18V

Pistol de vopsit 18V

Trimmer Hibrid 18V

Masina de tuns iarba Hibrid 18V

Fierastrau circular 18V

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version