Home Accesorii Logitech G lansează Logitech G PRO X LIGHTSPEED

Logitech G lansează Logitech G PRO X LIGHTSPEED

0

Logitech G lansează Logitech G PRO X LIGHTSPEED. Noile căști din gama PRO aduc tehnologia wireless performantă LIGHTSPEED pro-grade și renumitul design multi premiat, creat după recomandările elitei mondiale esports.

Căștile wireless PRO X au la bază conceptul folosit pentru modelul original PRO X Gaming și au fost construite din materiale de calitate superioară, funcții avansate pentru comunicare, precizie audio și libertate de mișcare datorită componentei wireless. Mai mult de atât, acum vin echipate cu tehnologia LIGHTSPEED care dispune de conexiune wireless la 2.4 GHz, cu o autonomie de până la 20 de ore și o rază de acoperire de 12 metri.

Logitech G lansează Logitech G PRO X  LIGHTSPEED

Căștile de gaming wireless PRO X sunt un punct important pentru gama noastră de căști de gaming pentru profesioniști” a declarant Chris Pate, manager de portofoliu al liniei de produse Logitech G PRO.

Căștile wireless de ultimă generație PRO X oferă profesioniștilor și sportivilor aspiranți calitatea, performanța și confortul de care au nevoie, toate fără a avea cabluri sau limitări de orice fel”.

Logitech G PRO X LIGHTSPEED

G PRO X LIGHTSPEED vin echipate cu software-ul avansat Blue VO!CE pentru a oferi o comunicare audio clară și profesională în joc sau în sesiunile online de streaming.

În plus, dispun de difuzoare PRO-G de 50 mm pentru o calitate audio profesională, sunet surround asigurat de tehnologia DTS 7.1, cupe din spumă cu memorie și o construcție ușoară pentru a asigura confortul necesar sesiunilor îndelungate de antrenament sau competițiile  de gaming.

G PRO X  LIGHTSPEED: Preț și disponibilitate

Căștile de gaming wireless G PRO X LIGHTSPEED vor fi disponibile pe site-ul LogitechG.com și în magazinele partenere începând cu luna august, la un preț recomandat 949 lei.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version