Home Smart Gadgets Xiaomi are reduceri aniversare de la 100 la 700 lei

Xiaomi are reduceri aniversare de la 100 la 700 lei

0

Xiaomi sărbătorește 10 ani de la fondare. Așa încât, în perioada 17 – 31 august vine cu reduceri pentru fanii Mi și pentru utilizatori. Xiaomi are reduceri aniversare de la 100 la 700 lei

Reducerile între 100 și 700 lei vor fi aplicate pentru smartphone-ul Mi 10 și seria Mi Note 10 (Mi Note 10 Pro, Mi Note 10 și Mi Note 10 Lite). De asemnea, în același interval de reduceri se încadrează și gama Redmi Note 9 (Redmi Note 9 Pro și Redmi Note 9).

Xiaomi are reduceri aniversare de la până la 200 lei pentru Ecosystem

Reduceri vor avea toate produsele din gama Xiaomi Ecosystem – Mi Robot Vacuum Mop, Mi Air Purifier 3H și Mi Smart Band 4.

Discount-urile aniversare de 10 ani sunt disponibile online pe eMag, Altex și Flanco, PCGarage, Cel.ro, evoMAG. De asemenea, le găsiți și în oferta operatorilor de telefonie mobilă Orange și Vodafone sau în magazinul Mi Store.

Primul produs testat la Noobz a fost Xiaomi Mi 10, urmat de Mi Note 10 Lite. Apoi, am testat Redmi Note 9 și Note 9 Lite, urmând să continuăm cu produse din ecosistem. Dacă aveți curiozități cu privire la un anumit produs, nu ezitați să ne scrieți în comentarii.

Dacă vă întrebați care a fost telefonul preferat dintre cele testate, ei bine, Mi Note 10 Lite. Toate motivele pentru care l-am numit un best-buy le-am enumerat în articol.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version