Home Smart Smartphones Nokia anunță două telefoane ieftine: Nokia 215 4G și Nokia 225 4G

Nokia anunță două telefoane ieftine: Nokia 215 4G și Nokia 225 4G

0

Nokia anunță două telefoane ieftine: Nokia 215 4G și Nokia 225 4G. Ambele terminale dispun de conexiune 4G, navigare pe social media și jocuri multiplayer, într-un pachet accesibil.

Nokia 215 4G este un telefon fiabil. Asta atât datorită design-ului, cât și funcțiilor moderne esențiale, beneficiind totodată de conexiune 4G. Pentru acei utilizatori care vor mai mult, Nokia 225 4G dispune de o cameră foto pentru a surprinde rapid momentele importante, o tastatură premium și taste cu funcții speciale, care fac ca navigarea și tastarea să devină mai precise.

Acestor aspecte li se alătură finisajele strălucitoare și rezistente, similare celor de pe smartphone-urile Nokia. Cu o autonomie semnificativă a bateriei și funcții de entertainment, precum jocuri sau radio FM, Nokia 215 4G și Nokia 225 4G îmbină fiabilitatea telefoanelor Nokia clasice cu funcțiile și design-ul contemporan.

Nokia 215 4G

Nokia 215 4G va rezista la șocurile zilnice. Este un telefon ușor de folosit, cu o tastatură receptivă, soft-touch, butoane mari, margini easy-grip și spate curbat. Mai mult, dispune de radio FM wireless, de clasicul Snake sau de jocuri try-and-buy precum Crossy Road, dar și de funcții pentru îmbogățirea vocabularului, precum English with Oxford (Origin Data).

Nokia 225 4G

Tastatura premium performantă și tastele cu funcții speciale ale Nokia 225 4G fac ca utilizarea telefonului să fie precisă. Marginile confortabile și spatele curbat fac ca acesta să fie ușor de ținut în mână. Design-ul telefonului este unul robust, însă cu un aspect premium, datorită finisajelor strălucitoare, rezistente.

Mai mult, bateria de 1150mAh asigură utilizatorii că telefonul este unul pe care se pot baza. De asemenea, camera foto, funcția de radio FM wireless, aplicația de Facebook sau jocurile populare în regim try-and-buy, precum Crossy Road sau Racing Attack, le vor oferi acestora motive de entertainment ore în șir.

Nokia anunță două telefoane ieftine – Preț și disponibilitate

Nokia 225 4G va fi disponibil în România începând cu a doua parte a lunii noiembrie, în culoarea Negru. Prețul recomandat va fi de 229 lei.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version