Home Accesorii TP-Link a anunțat primul sistem mesh Wi-Fi 6 din lume

TP-Link a anunțat primul sistem mesh Wi-Fi 6 din lume

0

TP-Link a anunțat primul sistem mesh Wi-Fi 6 din lume la CES 2021. Sistemul vine cu asistentul vocal Alexa integrat.

TP-Link a anunțat primul sistem mesh Wi-Fi 6 din lume

TP-Link a anunțat lansarea primului sistem Mesh WiFi 6 din lume cu Alexa integrat, numit Deco Voice X20. Dispozitivul premiat Deco X20 este disponibil cu opțiunea de control vocal încorporat. Astfel, oferindu-le utilizatorilor control rapid și simplu și performanță de top, în orice locuință.

Deco Voice X20, primul sistem mesh din lume cu Alexa încorporat

Premiat la CES 2021 Innovation Awards, Deco Voice X20 este un sistem mesh ce le oferă utilizatorilor performanța compatibilității Wi-Fi 6 și control vocal deplin asupra experienței în rețea. Dispozitivul are o acoperire de 371 de metri pătrați (varianta 2-Pack). Utilizează tehnologia mesh pentru a forma o rețea unificată, oferind conectivitate fără întreruperi.

Deco Voice X20 suportă și apeluri, mesaje și anunțuri prin intermediul Alexa. Astfel, extinde gama de interacțiuni între unitățile Deco, dar și în raport cu alte dispozitive care dispun de integrarea asistentului vocal Alexa.

Datorită asistentului vocal Alexa încorporat, utilizatorii pot gestiona fiecare aspect al locuințelor smart fără nevoia de a avea o boxă smart separată. Sistemul Mesh WiFi va permite utilizatorilor să redea audio pe diferite unități Deco. Astfel, îmbunătățind atât experiența de navigare, cât și experianța de audiție în întreaga locuință.

„TP-Link a lucrat continuu pentru a îmbina dispozitive smart home cu dispozitive mesh Wi-Fi. Integrarea IoT și Wi-Fi va oferi și mai multe beneficii utilizatorilor noștri,” a transmis Pingji Li, General Manager și Vicepreședinte TP-Link Consumer and Enterprise. „TP-Link este dedicat angajamentului de a le oferi utilizatorilor experiențe de rețea cu acoperire completă și optimizare a ecosistemului smart home. Am dezvoltat acest model Deco Voice pentru a explora viitorul caselor inteligente. Acesta oferă gestionare IoT integrată, control inteligent, conexiuni de rețea pentru întreaga casă și protecție pentru rețeaua de acasă.”

Deco Voice X20 integrează tehnologie Wi-Fi 6 pentru a livra viteze wireless și mai mari, semnal mai puternic și capacitate de conexiune extinsă. Viteza foarte mare Wi-Fi 6 permite activități care solicită foarte mult lățimea de bandă precum streaming ultra-HD, apeluri video și cloud gaming. Tehnologia OFDMA îmbunătățește substanțial abilitatea de a conecta mai multe dispozitive în rețea. Tehnologiile BSS Color și Beamforming oferă semnal mai puternic indiferent de activitățile online realizate.

Specificații ale dispozitivului Deco Voice X20

Viteze ultra-rapide Wi-Fi 6: 1201 Mbps în banda de 5 GHz și 574 Mbps în banda de 2.4 GHz.

Tehnologia mesh TP-Link: Conexiune permanentă la cele mai rapide viteze indiferent de locul în care se află utilizatorul în locuință.

Asistentul vocal Alexa integrat: Un ecosistem smart home și mai inteligent, controlat vocal prin intermediul Amazon Alexa.

Boxă inteligentă integrată: Compatibil pentru cei mai populari furnizori de conținut audio, pentru o experiență de audiție premium.

Soluția TP-Link HomeShield: Oferă protecție IoT, control parental avansat și rapoarte de securitate.

Full Gigabit Ethernet: 2 porturi Ethernet Gigabit WAN/LAN pentru fiecare unitate Deco Voice, oferind cele mai rapide conexiuni pe fir.

Instalare mai simplă ca niciodată: Instrucțiuni pas cu pas pe parcursul întregului proces de instalare, datorită Aplicației Deco.

Funcționează cu toate modelele Deco: Compatibil cu toate modelele Deco pentru a forma o rețea mesh unificată.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version