Home Accesorii Samsung extinde funcția de monitorizare a EKG în 31 de țări

Samsung extinde funcția de monitorizare a EKG în 31 de țări

0

Samsung extinde funcția de monitorizare a EKG în 31 de țări. Samsung Watch 3 va avea funcția activă în România.

Samsung extinde funcția de monitorizare a EKG în 31 de țări

Samsung a anunțat că extinde funcțiile de monitorizare a EKG și a tensiunii arteriale pe ultimele sale modele Galaxy Watch. Funcțiile vor fi disponibile în Europa, Chile, Indonezia și Emiratele Arabe Unite. Un total de 31 de țări noi. Până în prezent, funcția a fost aprobată doar în Coreea de Sud și SUA. Acum, aprobarea în UE și în alte țări va face aplicația disponibilă pentru mult mai mulți oameni.

Utilizatorii din aceste regiuni vor avea acces la aplicația Samsung Health Monitor. Aplicația poate fi utilizată cu dispozitivele Galaxy Watch 3 și Watch Active 2 pentru a monitoriza tensiunea arterială și EKG. Funcția de monitorizare a EKG poate arăta dacă ritmul cardiac este normal (sinus) sau bate neregulat (AFib). Senzorul de tensiune arterială poate arăta dacă tensiunea este prea mare, un semn al unor potențiale probleme de sănătate.

Galaxy Watch 3 și Watch Active 2 pot monitoriza tensiunea arterială folosind analiza undelor pulsate, după ce este calibrat cu o manșetă tradițională. Aplicația Health Monitor, împreună cu monitorizarea EKG și a tensiunii arteriale, va fi lansată pentru utilizatori începând cu 4 februarie.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version