Home Homepage OPPO Reno5 5G și OPPO Reno5 Lite sunt disponibile la precomandă

OPPO Reno5 5G și OPPO Reno5 Lite sunt disponibile la precomandă

0

OPPO Reno5 5G și OPPO Reno5 Lite sunt disponibile la precomandă până la data de 9 aprilie. Acestea sunt la OFERTĂ împreună cu OPPO Watch, respectiv OPPO Band. OPPO a înregistrat vânzări de 10 ori mai mari în prima săptămână cu seria Reno5, comparat cu prima precomandă lansată de producătorul chinez pe piața din România.

Pachetele de precomandă sunt disponibile la toți partenerii OPPO

Găsiți produsele la Altex, eMAG, Flanco, Media Galaxy și la operatorii de telefonie mobilă Digi, Orange și Vodafone. Utilizatorii pot achiziționa produsele la precomandă atât online, cât și din magazine. Produsele vor fi expuse pentru a putea fi testate în magazinele partenerilor.

Cosmin Moldovan, National Sales Director OPPO încadrul Green Leaves Technical, Distribuitor Exclusiv Autorizat OPPO, despre OPPO Reno5 5G și OPPO Reno5 Lite

„Pachetele noastre de precomandă, ce includ Reno5 5G împreună cu OPPO Watch cadou și Reno5 Lite împreună cu OPPO Band cadou sunt oferte de neratat pentru toți pasionații de tehnologie. Ne bucurăm că împreună cu partenerii am reușit să obținem rezultate atât de bune după prima săptămână, respectiv o creștere de 10 ori comparativ cu prima precomandă OPPO pe piața locală.”

Reno5 5G și Reno5 Lite vor fi disponibile în peste 600 de magazine la nivel național. Strategia companiei este de a crește vizibilitatea și prezența produselor la nivel național.

Până la data de 9 aprilie, OPPO Reno5 5G va veni la pachet cu OPPO Watch în varianta de 46mm. Reno5 Lite vine împreună cu OPPO Band. Noile smartphone-uri din seria Reno5 sunt alegerea ideală pentru cei își doresc smartphone-uri cu performanțe video de top. De asemenea, sunt și pentru cei care doresc autonomie extinsă a bateriei și încărcare rapidă. Nu în ultimul rând, sunt pentru cei care doresc smartphone-uri cu un design subțire și ușor.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version