Home Divertisment Aplicaţii Mesajele WhatsApp vor putea fi șterse după 24 de ore

Mesajele WhatsApp vor putea fi șterse după 24 de ore

0

Mesajele WhatsApp vor putea fi șterse după 24 de ore. Aplicația lucrează la scurtarea opțiunii de ștergere automată de la 7 zile la 24 de ore.

Mesajele WhatsApp vor putea fi șterse după 24 de ore

Anul trecut, WhatsApp a lansat o funcție care permite utilizatorului să trimită mesaje care ulterior pot fi șterse automat. Motivul pentru care experimentează cu o variantă de timp mai scurtă este ca utilizatorii consideră că timpul de așteptare este mult prea lung

Astfel, se pare că utilizatorii vor obține în curând opțiuni mai bune. Potrivit WABetaInfo, aplicația de chat lucrează la o opțiune de 24 de ore pentru ștergerea automata a mesajelor. Cu toate acestea, această funcție este în curs de dezvoltare. Ceea ce înseamnă că nu poate fi încercată încă.

Acesta este un pas în direcția potrivită. 24 de ore este o fereastră solidă pentru ca informațiile potențial sensibile să fie partajate, apoi să dispară. Cu toate acestea, dacă utilizatorii nu sunt dispuși să aștepte timp de 24 de ore sau doresc mai multe opțiuni pentru mesajele sensibile, aceștia pot încerca Signal. Aplicația oferă un timp de dispariție de până la 5 secunde.

În martie, WABetaInfo a raportat, de asemenea, că aplicația deținută de Facebook lucrează și la imagini care ar putea dispărea imediat ce utilizatorul părăsește chatul. Să sperăm că vom experimenta toate aceste funcții în curând.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version