Home Smart Smart TV Samsung va construi primul studio virtual de producție

Samsung va construi primul studio virtual de producție

0
Samsung va construi primul studio virtual de producție

Samsung va construi primul studio virtual de producție cu ajutorul tehnologiei de afișare CJ ENM.

Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat astăzi un nou parteneriat cu CJ ENM, principalul grup de divertisment și mass-media din Asia. Parteneriatul a stat în spatele filmului premiat cu Oscar „Parasite”, pentru a construi un studio de producție virtual care să servească în producerea conținutului video viitor.

Samsung face următorul pas cu o nouă inițiativă de inovare pe piața de producție virtuală în expansiune rapidă. Îmbină, astfel, tehnologia sa de vârf Micro LED, cu producția de conținut recunoscută la nivel global pentru seriale și filme.

Prin acest parteneriat, Samsung va furniza tehnologia de afișare de ultimă generație, The Wall, către studioul virtual al CJ ​​ENM. Acesta este parte din complexul său de studiouri de producție de televiziune și film, programat să se deschidă în Paju, Coreea, în cursul acestui an.

Studioul personalizat de producție virtuală va fi primul din lume care va utiliza tehnologia LED fără margini a The Wall. Deblochează, astfel, noi posibilități pentru operațiuni de producție de conținut video și soluții de producție virtuală.

Display-ul principal va fi instalat într-o formă ovală cu un diametru de 20 de metri și o înălțime de șapte metri sau mai mult. În acest fel, se crează un fundal aparent interminabil pentru a proiecta conținutul.

Samsung va construi primul studio virtual de producție

„Suntem bucuroși să colaborăm cu CJ ENM pentru a construi un studio de producție virtual cu cele mai moderne tehnologii de afișare ale Samsung.

Prin intermediul acestui parteneriat, Samsung lansează o nouă inițiativă în cadrul industriei de producție virtuală. Cu angajamentul de a furniza produse și soluții inovatoare care facilitează un mediu optim pentru producția de conținut de generația următoare”, a declarat Jong-hee Han, President of Visual Display Business de la Samsung Electronics.

Acest studio de producție virtuală va utiliza display-uri LED și camere conectate pentru a crea setări virtuale în timp real. Această soluție va economisi timp și va reduce costurile de compoziție a imaginii și de producție la fața locului. Ajută în același timp producătorii de filme să vadă toate cadrele de cameră. Setată pe modul de acțiune live, în orice direcție.

Tehnologia modulară The Wall le permite creatorilor să proiecteze diverse medii în funcție de cerințele lor specifice. Și permite o varietate de opțiuni de instalare. Precum instalarea pe tavan și designul convex sau concav, în funcție de designul intern al studioului.

Modelul 2021 al The Wall (Nume model: IWA) cu tehnologia LED MICRO îmbunătățește expresia vizuală cu nuanțe de negru ultra-profunde și unghiuri largi de vizualizare. Le oferă realizatorilor de film și creatorilor de conținut pânza supremă pentru a-și îndeplini viziunile. Ecranele modulare sunt ideale pentru studiouri datorită expresiei precise a culorilor. Dar și a HDR10+ și a tehnologiei de calitate a imaginii cu LED-uri cinematografice. Un avantaj îl aduc și rata de cadre optimizate, pentru casele de producție.

Un nou proces de turnare este, de asemenea, aplicat pe suprafețele modulare ale The Wall. Asta pentru a reduce la minimum formarea de modele moiré. Este o neplăcere asociată în mod obișnuit cu filmarea ecranelor LED standard.

Modelul 2021 al The Wall

Ecranul masiv al The Wall măsoară peste 1.000 de inci. Produce culori vibrante și detalii care acceptă conținut de până la 16K de înaltă rezoluție.

Rata de cadre dedicată pentru producția de studio este o nouă adăugare la modelul din acest an. Le permite producătorilor să ruleze conținut la rate de cadre precum 23.976, 29.97 și 59.94Hz, asigurând o sincronizare a videoclipurilor fără probleme cu cele mai utilizate frame rate-uri ale camerei. Tehnologia de sincronizare a ratei cadrelor reduce și mai mult întreruperile ecranului pentru o precizie reală. Cu pelicule de protecție LED rezistente la praf și la contaminare, plus o varietate de soluții ușor de utilizat. Amintim gestionarea de la distanță și reglarea culorilor, The Wall este construit pentru o gestionare convenabilă în orice mediu.

Cei doi parteneri se așteaptă ca această colaborare să îmbunătățească posibilitățile de producție a conținutului. Satisfăcând în același timp o varietate de clienți și reinventând producția de conținut pentru mediul de divertisment rapid.

„Parteneriatul strategic cu Samsung va permite ca CJ ENM să promoveze crearea unei noi surse puternice de conținut de următoarea generație.

În timp ce CJ ENM va investi 4,4 miliarde de dolari în următorii cinci ani în conținutul de divertisment, luăm inițiativa să construim un studio global de producție de top pentru a ajunge lideri mondiali în industria de divertisment”, a declarat Ho-sung Kang, CEO CJ ENM.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version