Home Smart Smartwatch Samsung anunță Exynos W920 conceput pentru smartwatch

Samsung anunță Exynos W920 conceput pentru smartwatch

0

Samsung anunță Exynos W920 conceput pentru smartwatch. Este posibil ca noul procesor să apară în viitorul Galaxy Watch 4 de la Samsung.

Samsung anunță Exynos W920 conceput pentru smartwatch

Samsung prezintă Exynos W920, un nou procesor conceput special pentru smartphone-uri și dispozitive portabile. Acesta are un modem LTE integrat. De asemenea, este primul cip conceput pentru a fi construit pe un proces EUV de 5 nm, potrivit Samsung.

Noul cip are nuclee duale Cortex-A55, GPU Mali-G68 și un procesor Cortex-M55 dedicat afișajelor pornite constant. Cipul este conceput pentru a reduce consumul de energie. Compania susține că oferă o îmbunătățire cu 20% a performanței procesorului. De asemenea, se pare că prezintă o creștere de 10 ori a GPU față de ultimul său chip portabil. Este „cel mai mic pachet disponibil în prezent pe piață pentru articole purtabile”, conform companiei.

În comunicatul său de presă, Samsung spune că „Exynos W920 acceptă o nouă platformă portabilă unificată pe care Samsung a construit-o împreună cu Google și va fi aplicată mai întâi viitorului model Galaxy Watch”. Este posibil ca cipul să apară pe Galaxy Watch 4 care este așteptat să fie anunțat la evenimentul Samsung Unpacked.

Samsung va dezvălui probabil și ultimul său software pentru ceasuri inteligente care îmbină Tizen și Wear OS, dezvoltat împreună cu Google. Am putea vedea modificări de navigație, noi Tiles pentru aplicații, o eficiență îmbunătățită a bateriei și o îmbunătățită a tracking-uui stării de sănătate.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version