Home Smart Smartphones Peek Performance: Apple lansează un Mac Studio, Studio Display

Peek Performance: Apple lansează un Mac Studio, Studio Display

0
Peek Performance: Apple lansează un Mac Studio, Studio Display

Peek Performance: Apple lansează un Mac Studio, Studio Display, un iPhone 13 verde și multe altele. Evenimentul Peek Performance de la Apple este programat pentru astăzi, iar zvonurile au inundat internetul.

Ne așteptăm să vedem un iPhone SE 3 compatibil 5G, noul iPad Air 5 și un Mac Mini cu hardware actualizat. Dar am asistat la ultimul eveniment la care Apple Watch 7 actualizat nu a sosit. Astfel, companiei Apple îi place să păstreze voal de mister și să surprindă oamenii.

Noile zvonuri sugerează că s-ar putea să vedem mai mult hardware, și anume sub forma unui Mac Mini mai mare, alias Mac Studio. Vom vedea un nou monitor mai ieftin și o nouă variantă de culoare pentru seria iPhone 13.

Mac Studio

Aceste informații vin de la YouTuber-ul Luke Miani, care are un istoric mixt cu zvonuri despre produsele Apple. De exemplu, înainte de lansarea noilor modele de MacBook Pro, anul trecut, Miani a susținut că vor fi limitate la 32GB de RAM și vor avea un buton Touch ID iluminat. Niciuna dintre acestea nu s-au adeverit.

Potrivit lui Miani, noul Mac Studio și monitorul extern accesibil vor fi anunțate în cadrul evenimentului Apple „Peek Performance”. Acest lucru vine după ce 9to5Mac a informat despre dezvoltarea Mac Studio săptămâna trecută. Iar Mark Gurman, de la Bloomberg, dar și analistul de încredere Ming-Chi Kuo au vorbit despre acest monitor.

Designul Mac Studio ilustrat este descris ca asemănător cu cele două modele actuale de Mac mini, puse unul peste altul. Aparatul are un design argintiu cu margini rotunjite. Se presupune că măsoară aproximativ aceeași dimensiune ca actualul M1 Mac mini, dar este cu patru inch mai înalt.

Nou Apple Studio Display

Luke menționează, de asemenea, că Apple va lansa și o versiune mai ieftină a Pro Display XDR. Monitorul ar putea avea o dimensiune de 27 de inch și nu ar dispune de tehnologia MiniLED. De asemenea, nu va avea design-ul de pe spatele afișajului mai scump. În plus, nu va avea nici Pro Stand. Rămâne de văzut care va fi prețul.

Cât despre cum se va numi, nu știm. Dar ar putea fi cuprins în brandul „Studio”, fiind lansat alături de Mac Studio. Mac Studio, la rândul său, este asimilat ca o versiune mai ieftină a Mac Pro.

iPhone 13 verde

iPhone SE 3 nu este singurul iPhone despre care se va vorbi astăzi. Luke crede că Apple va dezvălui și o nouă culoare „verde” pentru seria iPhone 13.

iPad Air 5 violet

De asemenea, Apple ar putea lansa iPad Air 5 în culoarea violet, pe care l-a lansat pentru iPhone 12 anul trecut.

via 9to5Mac

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version