Home Smart Smartphones Samsung Galaxy A53 primește o serie de funcții flagship

Samsung Galaxy A53 primește o serie de funcții flagship

0
Samsung Galaxy A53 primește o serie de funcții flagship

Samsung Galaxy A53 primește o serie de funcții flagship, lucru neobișnuit pentru un mid-range. Noul Galaxy A53 ar putea primi înregistrare 8K, dar acest lucru vine și cu sacrificii.

Am văzut mai multe zvonuri despre Samsung Galaxy A53 în ultimele luni, inclusiv randări și câteva specificații. Acum, o informație mai cuprinzătoare a scos în evidență întreaga fișă de specificații a telefonului de gamă medie.

Pe Twitter, Sudhanshu Ambhore a postat o fișă cu specificații detaliate pentru Galaxy A53 5G. Vedem, astfel, toate caracteristicile aparente, la care ar trebui să ne așteptăm.

Samsung Galaxy A53 primește o serie de funcții flagship

Unele dintre caracteristicile de bază, menționate aici, includ un ecran OLED de 6,5 inch la 120 Hz (FHD+). Avem și un procesor Exynos 1280, cu grafică Mali-G68 MP4, 6GB de RAM și 128GB de stocare extensibilă. Bateria este de 5.000mAh cu încărcare de 25W. .

Se spune că Galaxy A53 are, de asemenea, o cameră principală de 64 megapixeli cu OIS. Va avea un obiectiv ultra-wide de 12 megapixeli, o cameră macro de 5 megapixeli și un senzor de adâncime de 5 megapixeli. Camera selfie va avea 32 megapixeli pentru apeluri video și poze.

Înregistrarea 8K ajunge la dispozitivele mid-range?

Destul de interesant, fișa de specificații mai arată că telefonul va oferi înregistrare video 8K/24fps. Aceasta ar putea fi prima dată când vedem înregistrarea video 8K pe un telefon mid-range. Această funcție a fost, până acum, limitată la telefoanele flagship.

Înregistrarea 8K este încă o caracteristică oarecum de nișă. Asta pentru că televizoarele și monitoarele 8K nu sunt cu adevărat „mainstream” în acest moment. Cu toate acestea, sperăm că Samsung include și aici funcția sa de rafală 8K Video Snap. Astfel încât utilizatorii să poată extrage cadre de 33 megapixeli din clipurile 8K.

O altă observație notabilă este că lista aparentă de conținut din cutie nu include încărcător. Acest lucru ar fi în conformitate cu câteva telefoane Samsung accesibile și un zvon recent, dar ar fi totuși dezamăgitor dacă este adevărat.

Alte specificații și caracteristici enumerate în această ultimă devoalare includ Android 12 cu One UI 4.1, Bluetooth 5.1, Gorilla Glass 5 pe față, un rating IP67, un senzor de amprentă în afișaj, NFC, un spate din plastic și Wi-Fi 5.

Nu se știe încă prețurile sau disponibilitatea, dar se pare că Samsung se pregătește să lanseze noi telefoane din seria Galaxy A la finalul acestei luni.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version