Home Smart Smartphones Honor X8 anunțat oficial

Honor X8 anunțat oficial

0
Honor X8 anunțat oficial

Honor X8 anunțat oficial, smartphone-ul fiind echipat cu procesor Snapdragon 680 și cameră de 64 megapixeli.

Cel mai nou telefon din seria X de la Honor este aici: Honor X8. Dispozitivul a fost anunțat pentru regiunea MEA și va ajunge în mai multe regiuni, în curând. Aici sunt incluse atât Europa, cât și Africa.

Acesta aduce specificații medii, inclusiv un LCD de 6,7 inch cu o rată de reîmprospătare de 90Hz. Rata de reîmprospătare este ajustată automat pentru a oferi un consum de energie echilibrat.

Procesorul Qualcomm Snapdragon 680 este alimentat de o baterie de 4.000mAh cu încărcare rapidă de 22,5W. Honor se laudă că SuperCharge oferă 3 ore de redare video cu doar 10 minute de încărcare.

Honor X8 anunțat oficial

Honor X8 aduce, de asemenea, o cameră principală de 64 megapixeli. Senzorul principal este însoțit de un ultra-wide de 5 megapixeli și doi senzori de 2 megapixeli pentru fotografii macro și pentru profunzime. Camera pentru selfie are 16 megapixeli.

Procesorul 4G Snapdragon 680 folosește tehnologia 6nm și este cuplat cu 6GB RAM și 128GB de stocare. Partea software este susținută de interfața Honor Magic UI 4.2 cu Android 11.

Honor X8 este disponibil în culorile Titanium Silver, Midnight Black și Ocean Blue. Detaliile privind prețurile și disponibilitatea nu au fost furnizate de Honor în acest moment.

via

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version