Home Smart Smartphones Geekbench confirmă specificațiile iPhone SE 2022

Geekbench confirmă specificațiile iPhone SE 2022

0
Geekbench confirmă specificațiile iPhone SE 2022

Geekbench confirmă specificațiile iPhone SE 2022 în legătură cu cei 4GB RAM disponibili. Rezultatele arată performanțe similare cu iPhone 13.

Înainte de lansarea iPhone SE 3, de săptămâna viitoare, un scor Geekbench arată că acest nou telefon are o performanță similară cu iPhone 13. Nu numai asta, dar ambele smartphone-uri au câte 4GB memorie RAM.

Testul Geekbench este un instrument de referință pentru compararea performanței smartphone-urilor și a altor dispozitive. „iPhone14,6”, identificatorul intern iPhone SE 3, a obținut 1695 la un singur nucleu, în timp ce a obținut 4021 la un test cu mai multe nuclee.

Geekbench confirmă specificațiile iPhone SE 2022

Pentru referință, iPhone 13 mini are un scor single-core de 1686 și un scor multi-core de 4489. Acestea fiind spuse, testul Geekbench arată că ambele telefoane dispun de 4 GB RAM. Ceea ce reprezintă o îmbunătățire în comparație cu iPhone SE 2020, care avea 3 GB RAM.

Acestea fiind spuse, aceste scoruri ne fac să credem că GPU-ul cipului A15 Bionic, de pe iPhone SE 3, este același cu cel disponibil pe linia iPhone 13, care are patru nuclee. iPhone 13 Pro, pe de altă parte, are un nucleu suplimentar pentru GPU, precum și mai multă memorie RAM.

Aceasta este o veste bună, deoarece iPhone SE 3 nu are o mulțime de caracteristici importante. Lipsesci Ceramic Shield, capabilități MagSafe, 5G și rezistență mai bună la apă. Colac peste pupăză, are același design al iPhone 6, cu o singură cameră principală și nicio îmbunătățire a camerei selfie.

Via, Sursa

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version