Home Divertisment Aplicaţii Netflix va taxa suplimentar conturile cu utilizatori multipli

Netflix va taxa suplimentar conturile cu utilizatori multipli

0
Netflix va taxa suplimentar conturile cu utilizatori multipli

Netflix va taxa suplimentar conturile cu utilizatori multipli din gospodării diferite. Netflix știe când utilizatorii partajează parola cu alte persoane și vrea să oprească această practică.

Netflix se pregătește să adopte demersuri cu privire la partajarea neautorizată a contului. Anul trecut a testat o notificare prin care îndemna utilizatorii să obțină propriile conturi Netflix. Acum, compania a anunțat un alt test în Chile, Costa Rica și Peru. Testul va permite abonaților să plătească suplimentar pentru a partaja contul cu persoane din afara casei lor.

Potrivit Variety, abonații vor putea adăuga până la doi „sub-membri” pentru 2,99 dolari fiecare, în Costa Rica. Acei utilizatori vor primi credențiale de autentificare, recomandări și profil Netflix.

În plus, Netflix va permite abonaților din acele țări să transfere profiluri individuale în conturi complet separate. Acest lucru va face mai ușor pentru „paraziți” să-și păstreze intacte istoricul și recomandările. Compania nu vizualizează aceste funcții la nivel global. Dar dacă funcționează în acele țări, nu ar fi deloc o surpriză să fie extinsă la nivel global.

Netflix va taxa suplimentar conturile cu utilizatori multipli

Întotdeauna am făcut mai ușor pentru utilizatorii care locuiesc împreună să partajeze contul Netflix, cu funcții precum profiluri separate și fluxuri multiple în planurile noastre Standard și Premium”, a declarat Chengyi Long, directorul Netflix Product Inovation, într-o postare pe blog.

Deși funcțiile au fost extrem de populare, au creat, de asemenea, o oarecare confuzie cu privire la momentul și modul în care Netflix poate fi partajat. În consecință, conturile sunt partajate între gospodării, influențând capacitatea noastră de a investi în seriale și filme pentru membrii noștri”.

În orice caz, este surprinzător a luat atât de mult timp pentru Netflix să abordeze partajarea contului. Practica este interzisă în mod explicit în Termenii și condițiile companiei, dar oricum mulți clienți o fac deja. După ce a crescut prețurile în America de Nord la începutul acestui an, nu ar fi surprinzător să vedem implementarea unor taxe suplimentare.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version