Home Smart Smartphones Motorola Frontier se apropie de lansare

Motorola Frontier se apropie de lansare

0
Motorola Frontier se apropie de lansare

Motorola Frontier se apropie de lansare, informația fiind dezvăluită accidental. Astfel că un director Lenovo a prezentat încărcător de 125W. Acest lucru ne duce cu gândul la o posibilă lansare a smartphone-ului Motorola Frontier.

În ultimele luni, Motorola a lansat o gamă largă de smartphone-uri pe diferite piețe. Între acestea se regăsesc Moto G31, G41, G51, G71, Edge X30, Edge 30 Pro și multe altele. Informațiile au dezvăluit că compania lucrează la un telefon flagship mai puternic, care poartă numele de cod „Frontier”.

Motorola dezvăluie un încărcător de 125W

Deși numele final al dispozitivului nu este încă cunoscut, este probabil să ajungă ca un dispozitiv din seria Edge. În mediul online au apărut deja specificațiile și randările dispozitivului. Chen Jin, care este directorul general Lenovo pentru departamentul de afaceri cu telefoane mobile, a început să devoaleze sosirea Motorola Frontier.

Imaginea prezentată mai sus a fost distribuită de Jin. Observăm un adaptor de încărcare rapidă de 125W, despre care se spune că cântărește aproximativ 130 de grame. Informațiile au dezvăluit că Motorola Frontier va oferi suport pentru încărcare de 125W. Prin urmare, se pare că data de lansare a Motorola Frontier ar putea să nu fie departe.

Specificații Motorola Frontier (zvonuri)

Motorola Frontier are un ecran P-OLED de 6,67 inch, care oferă o rezoluție FHD+ și o rată de reîmprospătare de 144Hz. Este posibil să fie alimentat de un nou procesor Snapdragon SM8475. Ar putea fi o versiune Snapdragon 8 Gen 1.

Frontier va fi livrat cu LPPDR5 RAM și combinații de stocare UFS 3.1, cum ar fi 8GB + 128GB, 8GB + 256GB și 12GB + 256GB. Dispozitivul poate fi alimentat de o baterie de 4500mAh. În afară de încărcarea rapidă de 125W, este probabil să accepte încărcarea wireless de 50W.

Pentru selfie-uri, poate avea o cameră frontală de 60 megapixeli. Este probabil să fie echipat cu o cameră principală de 194 megapixeli cu suport OIS, un senzor ultra-wide de 50 megapixeli și o cameră teleobiectivă de 12 megapixeli. Va veni preîncărcat cu Android 12. Potrivit zvonurilor, va fi lansat în iulie.

Sursa, via

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version