Home Homepage Samsung Fun Mode, utilizată de peste 2.5 miliarde de ori

Samsung Fun Mode, utilizată de peste 2.5 miliarde de ori

0

Samsung a anunțat că Fun Mode, o caracteristică care integrează filtrele AR ale Snapchat în aplicația proprie de cameră pentru seria Galaxy A, a fost utilizată de peste 2.5 miliarde de ori de la lansarea sa în 2021.

Cu Fun Mode, utilizatorii care dețin un telefon Galaxy A pot face fotografii și clipuri video din aplicația proprie a camerei folosind diverse filtre haioase și inedite, reușind să transforme astfel orice moment într-un conținut distractiv și unic pe care să îl împărtășească apoi cu prietenii sau pe social media.

Fun Mode este rezultatul viziunii comune Samsung și Snap de a utiliza cea mai recentă tehnologie pentru ca realizarea de fotografii să devină o experiență cât mai plăcută. Funcția este susținută de kitul pentru cameră al Snapchat, care permite companiilor și dezvoltatorilor să aducă puterea realității augmentate Snap în propriile lor aplicații. Fun Mode este acum disponibil și pentru dispozitivele din seria Galaxy M.

Woncheol Chai, EVP și șeful echipei Experience Planning Team din cadrul diviziei Mobile Experience, Samsung Electronics:

„Utilizatorii Galaxy caută mereu noi modalități de a-și exprima creativitatea. Samsung inovează constant pentru a le permite utilizatorilor să facă mai mult din ceea ce le place. De aceea, continuăm să dezvoltăm parteneriatul cu Snapchat, una dintre cele mai mari și mai creative platforme de realitate augmentată, astfel încât să putem explora noi moduri de utilizare a camerei și să oferim cele mai bune experiențe pentru cât mai mulți utilizatori.

Samsung și Snap colaborează pentru a oferi utilizatorilor din întreaga lume experiențe mai interesante și adaptate în funcție de zonă. În 2021, au lansat filtre AR specifice pentru India și de atunci s-au extins și în alte țări, inclusiv Germania, Indonezia, Brazilia, Filipine și Mexic.

Ben Schwerin, SVP, Conținut și Parteneriate în cadrul Snap:

„Filtrele sunt modul prin care peste 250 de milioane de utilizatori de Snapchat interacționează cu realitatea augmentată în fiecare zi și suntem încântați să vedem că aceste experiențe rezonează cu comunitatea Samsung Galaxy. Integrarea Camera Kit cu Samsung Galaxy este o oportunitate de a colabora pentru geolocalizarea experiențelor AR oferite utilizatorilor Galaxy din întreaga lume”.

Aceste funcții nu sunt disponibile doar pe telefoanele Galaxy A. Samsung extinde capacitățile pe care le are camera în aplicația de Snapchat și pentru alte dispozitive emblematice Galaxy, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de o rezoluție mai bună, alături de caracteristici inovatoare, cum ar fi super night și smooth zoom. Astfel, mai mulți utilizatori Samsung au acum ocazia să obțină un conținut impresionant și de înaltă calitate în aplicația lor preferată de socializare.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version