Home Divertisment Gaming GRID 2: MONO EDITION intră în cartea recordurilor! cel mai scump joc...

GRID 2: MONO EDITION intră în cartea recordurilor! cel mai scump joc video – 125.000 £

0

Această ediție specială include jocul GRID 2 PS3, o consolă PlayStation® 3, un echipament complet de pilot de curse și… o mașină reală BAC Mono Supercar (vite maximă: 272 km/h). 

București, vineri, 24 mai 2013Codemasters ® a anunțat astăzi că a pregătit pentru lansare cel mai scump joc video al tuturor timpurilor: GRID™ 2: Mono Edition, la prețul de 125.000 £.

Această ediție este limitată la un singur exemplar și include jocul video GRID 2 în variantă PS3, o consolă PlayStation® 3, un echipament complet de pilot de curse și, nu în ultimul rând, un supercar BAC Mono cu tematică GRID 2.

Bolidul BAC Mono este un supercar produs în Marea Britanie, cu performanţe extreme, care poate fi condus legal pe şosele, şi care este disponibil virtual şi în jocul Codemasters. Creat din carbon ultra-rezistent, BAC Mono este echipat cu un motor cu patru cilindri, 2,3 litri, 280 de cai putere, care permite atingerea vitezei de 100 km/h în doar 2,8 secunde.

La preţul de 125,000 de lire sterline, GRID 2: Mono Edition a intrat în Guinness World Records™ drept „Cel mai costisitor joc video disponibil comercial – Ediție Specială” și include o serie de elemente unice în industrie:

•           Un exemplar al jocului GRID 2 pentru PlayStation 3, cu o copertă specială

•           Supercar BAC Mono personalizat GRID 2

•           O vizită de o zi la uzina BAC, care include un tur al fabricii și discuții cu tehnicienii companiei pentru ajustarea bolidului la preferințele personale ale cumpărătorului

•           O cască de curse GRID 2: Mono Edition – Bell Racing

•           Echipament complet de pilot de curse format din costum, ghete și mănuși, marca BAC MonoGRID 2, create special pentru cumpărătorul acestei ediții speciale

•           O consolă PlayStation 3

GRID 2: Mono Edition este disponibil acum la precomandă în Anglia, însă doritorii din alte țări se pot înscrie la adresa sales@bac-mono.com.

BAC este extrem de mândră să contribuie la lansarea GRID 2: Mono Edition, un joc ce oferă oportunitatea unică, pentru o persoană foarte norocoasă, de a deține un supercar adevărat”, a declarat Directorul de proiect la BAC Mono, Neill Briggs. „Codemasters a creat un joc excelent, care oferă o experiență totală de racing, iar Mono este expresia absolută a acestei experiențe, atât în lumea reală, cât și în cea virtuală.”

Această realizare a celor de la Codemasters a intrat pe lista produselor care vor apărea în următoarea ediție Guiness World Records (Gamer’s Edition).

Deși GRID 2™ Mono Edition va fi disponibil doar într-un singur exemplar, ediția standard GRID 2™, mult-așteptata continuare a excelentului Race Driver: GRID™, aclamat de presa de specialitate și câștigător al premiului BAFTA, va fi distribuită de SKIN și va ajunge pe rafturile magazinelor din România pe 31 mai 2013, în variante pentru Microsoft Xbox 360® video game and entertainment system, PLAYSTATION®3 computer entertainment system și Windows® PC. GRID 2™ este disponibil acum la pre-comandă în România. Pre-comenzile oferă acces exclusiv și limitat la DLC-uri GRID 2 RACING PACK, disponibile în cele mai importante magazine online. Fanii GRID 2™ pot afla cele mai noi informații direct din studioul de producție dacă dau o tură pe www.gridgame.com și pe www.facebook.com/gridgame sau prin Follow pe www.twitter.com/gridgame.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version