Home Homepage Sony îşi recunoaşte greşeala şi îşi cere scuze

Sony îşi recunoaşte greşeala şi îşi cere scuze

0

V-am anunţat, cu câteva zile în urmă, că Sony a lansat update-ul firmware 4.45, pentru PS3, care bloca consola. Sony îşi recunoaşte greşeală, cere scuze utilizatorilor, şi a anunţat că va retrage update-ul.

Scopul actualizării era să dezactiveze notificările „trophy” din joc, lucru care ar fi contribuit la stabilitazarea sistemului, dar s-a întâmplat tocmai invers. Majoritatea utilizatorilor nu mai puteau reseta consola, rămânând blocaţi în ecranul de pornire.

Oficiali Sony spun că au suspendat update-ul 4.45, temporar, iar echipele investighează cauza care a determinat această problemă. După ce problema va fi remediată, utilizatorii vor fi anunţaţi, imediat ce noua versiune va fi disponibilă.

Potrivit Sony, au fost afectateun număr mic de console PS3, dar, cu toate acestea, numărul utilizatorilor, care au postat pe forumul de support PS3, a fost destul de mare.

Într-o postare, de pe forumul de support, Sony îi sfătuieşte pe utilizatori să nu restaureze sistemul, ci să aştepte actualizarea care va remedia această problema.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version