Home Homepage Samsung introduce Eurosport pe Smart TV

Samsung introduce Eurosport pe Smart TV

0

Aceasta este prima aplicație de transmisiuni sportive de acest tip. Eurosport, liderul european pe segmentul canalelor TV dedicate sportului, ce înglobează Eurosport și Eurosport 2 transmite în direct competiții sportive renumite precum Turul Franței, Cupa Națiunilor din Africa sau Turneul de tenis Grand Slam, alături de multe alte programe de profil, ce însumează peste 5000 de ore de transmisiuni live pe an.

“Suntem încântați să putem oferi conținutul programelor Eurosport tuturor utilizatorilor de Smart TV-uri, demonstrând astfel angajamentul nostru de ne dezvolta constant parteneriatele ce oferă conținut relevant și experiențe inedite pentru clienții noștri. Suntem bucuroși că transmisiunile sportive în direct fac parte din portofoliul nostru pentru utilizatorii din Europa,” a declarat Lee Epting, Vice Președinte în cadrul Media Solution Centre în Europa pentru Samsung Electronics Europa.

Aplicația Eurosport Player oferă mai mult decât transmisiuni în direct, punând la dispoziția utilizatorilor o selecție de conținut și opțiuni de programe pentru fiecare eveniment sportiv cu renume mondial. Astfel, în cadrul celor trei turnee de Grand Slam, US Open, Australian Open și French Open, fanii pot alege să vizioneze diferite meciuri de tenis de pe cele șapte terenuri în care se joacă în paralel, putând astfel să își susțină favoriții.

Pentru entuziaștii turneului World Snooker aplicația va pune la dispoziție, de asemenea, opțiunea de alege mesele de joc, putând să urmărească mai multe mese în paralel. În plus, utilizatorii vor avea la dispoziție transmisiuni în direct de la competiții de ciclism precum Turul Italiei sau Turul Spaniei, sau de la Campionatul Mondial de Atletism și de la Campionatul European UEFA dedicate femeilor  cât și sezonul integral al sporturilor de iarnă din sezonul 2013-2014.

“Eurosport și-a luat angajamentul față de telespectatori de a oferi cele mai inovatoare programe sportive, oferindu-le ocazia iubitorilor de competiții sportive de a se bucura de cele mai uimitoare experiențe competiționale transmise în direct. Suntem foarte mândri să ne dezvoltăm oferta de conținut pentru platforma Samsung Smart TV și vrem să oferim conținut cât mai variat pentru a pune la dispoziție cea mai uimitoare experiență de vizionare a competițiilor sportive,” a declarat Arnaud Maillard, Directorul Diviziei Internet & New Media în cadrul Eurosport.

Aplicația Eurosport Player poate fi descărcată din Samsung TV Apps Store în 40 de țări din Europa în 13 limbi: germană, italiană, spaniolă, poloneză, olandeză, engleză, daneză, română, rusă, suedeză, cehă, finlandeză și norvegiană.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version