Home Homepage Apple a vândut 31 milioane de iPhone-uri în ultimul trimestru

Apple a vândut 31 milioane de iPhone-uri în ultimul trimestru

0

Apple a anunţat rezultatele financiare pentru trimestru încheiat, pe 29 iunie. Bilanţul afişează vânzarea unui număr total de 31 de milioane de iPhone-uri, comparativ cu 26 de milioane, înregistrat în aceeaşi perioadă a anului 2012.

iPhone-ul este singurul produs care a avut succes, în ultimul trimestru. Vânzările iPad au atins 14,6 milioane de bucăţi, în scădere, faţă de 17 milioane, înregistrat anul trecut. Apple a vândut 3,8 milioane de produse Mac (laptopuri), în scădere faţă de 4 milioane, anul trecut.

Per total, Apple a înregistrat un venit trimestrial de 35,3 miliarde de dolari şi un profit de 6,9 miliarde de dolari. Rezultatele, comparate cu cele înregistrate în aceeaşi perioadă a anului 2012, indică o creştere a veniturilor de  300 milioane de dolari, dar o scădere a profitului de 1,9 miliarde de dolari.

Ne mândrim cu vânzările record înregistrate de iPhone, în ultimul trimestru, de peste 31 milioane de unităţi şi cu creşterea veniturilor din iTunes, software şi servicii„, a declarat CEO Apple, Tim Cook.

Abia aşteptăm lansările iOS7 şi OS X Mavericks şi suntem extrem de concentraţi pe munca necesară pentru aceste proiecte, dar şi pentru noile produse pe care le vom anunţa în toamnă şi de-a lungul anului 2014.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version