Home Smart Gadgets IFA 2013: ANDROID 4.3 disponibil pentru Samsung Galaxy S3 şi S4, din...

IFA 2013: ANDROID 4.3 disponibil pentru Samsung Galaxy S3 şi S4, din luna octombrie

0

Astăzi, avem anunţul oficial, despre actualizarea software a celor mai de succes terminale ale Samsung, respectiv Galaxy S3 şi Galaxy S4, care, din luna octombrie 2013, vor primi versiunea 4.3 de la Android. Anunţul a fost făcut la evenimentul de lansarea a companiei, din cadrul IFA 2013, la Berlin.

Din luna octombrie, ambele dispozitive vor primi actualizarea Android 4.3, iar Galaxy S4 va fi compatibil cu Galaxy Gear, care este compatibil, în prezent, numai cu Galaxy Note 3.

Posesorii de Galaxy S3, în special, vor fi fericiţi, deoarece aşteptarea următoarei actualizări majore, după Android 4.1, a luat sfârşit şi va veni până la finalul acestei luni. Vor primi modificările minore pe care Android 4.3 le aduce, dar primesc şi caracteristica TouchWiz, inclusă pe Galaxy S4.

Samsung nu a spus nimic despre Galaxy Note 2. Deşi acest dispozitiv a vândut milioane de unităţi, nu va primi cât de curând o nouă versiune de Android. Faptul că nu există încă o dată sigură pentru actualizarea dispozitivului, posesorii acestora se pot simţi neglijaţi.

Totuşi, ca posesor de un astfel de dispozitiv, abia aştept actualizarea.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version