Home Homepage Apple iPad Mini 4, mai rapid decât iPad Mini 3

Apple iPad Mini 4, mai rapid decât iPad Mini 3

0

Apple va lansa noua generație iPad Mini, prin mult așteptatul Apple iPad Mini 4.

Atunci când Apple a prezentat, anul trecut, gama iPad, mulți au fost surprinși de faptul că iPad Mini 3 nu a venit cu nicio îmbunătățire în ceea ce privește componentele interne.

În afară de opțiunile de culori și de senzorul ID Touch, tableta iPad Mini 3 nu este diferită de predecesorul său.

Cu toate acestea, există informații că Apple lucrează la noul model iPad Mini, respectiv Apple iPad Mini 4. Noua tabletă va fi actualizată cu un chipset A8X și conectivitate Wi-Fi 802.11ac.

Blogul japonez, pe care au apărut aceste informații, citează o sursă anonimă și susține că Apple ar lansa nou model de iPad Mini cât de curând, chiar mai devreme de perioada obișnuită de lansări ale produselor, respectiv septembrie sau octombrie.

De menționat este și faptul că Apple a decalat cu două-trei săptămâni data de livrare pentru MacBook Air, MacBook Pro Retina de 13 inch și iPad-uri, acest aspect întărind speculațiile că un nou model Apple va fi anunțat la evenimentul Apple din 9 martie.

Trebuie să amintim faptul că este numai o speculație. Mai multe informații vom avea după terminarea evenimentului programat pentru astăzi.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version