Home Divertisment Gaming Jocurile DirectX12 vor fi disponibile până la sfârşitul anului

Jocurile DirectX12 vor fi disponibile până la sfârşitul anului

0

Tot ce se ştie, până în acest moment, este că API-ul DirectX12 de la Microsoft va aduce modificări majore la performanţele jocurilor, cât şi la design, atât pe PC, cât şi pe consola Xbox One.

Mai pe scurt, după cum a spus managerul principal de programe de la Microsoft,  DirectX12 se va comporta ca şi cum ai face un upgrade hardware.

O altă veste bună este că utilizatorii se vor putea bucura de potenţialul maxim al DirectX12 la scurt timp de la lansare, jocurile care rulează API-ul apărând până la finalul acestui an.

Şeful Xbox One de la Microsoft, Phil Spencer, a postat recent pe twitter că se aşteaptă ca jocurile DirectX12 să apară până la finalul acestui an.

Acesta a mai subliniat faptul că dezvoltatorii de jocuri caută să iasă cu titluri care rulează DirectX12 atât pentru Xbox One, cât şi pentru PC.

Unul dintre cele mai anticipate jocuri care vor rula pe DirectX12 este Forza Motorsport 6.

Microsoft a folosit Forza 5 pentru a prezenta o demonstraţie a capacităţilor grafice pe care le are DirectX12 la Conferinţa Dezvoltatorilor de Jocuri de anul trecut, deci noul joc va avea elemente grafice impresionante

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version