Home Homepage Microsoft prezintă tableta Surface 3 cu 32 GB spaţiu

Microsoft prezintă tableta Surface 3 cu 32 GB spaţiu

0

Microsoft a anunţat recent tableta Surface 3, care este practic o versiune mai accesibilă a versiunii Surface Pro 3.

Dispozitivul poate fi achiziţionat numai prin precomandă, iar livrările vor începe la începutul lunii mai.

Cu toate că este practic imposibil să obţii în momentul de faţă o tabletă Surface 3, Microsoft a lansat noul model, care este ţintit către sector educaţional.

Aşa numitul model Surface 3 for Education are o memorie de stocare de 32 GB, în vreme ce alte modele au 64 GB, ajungând până la 128 GB.

Probabil, spaţiul de stocare a fost redus tocmai pentru a scădea şi preţul, dar Microsoft nu a spus nimic despre câte şcoli vor trebui să plătească pentru a achiziţiona tableta.

Ceea ce a spus, totuşi, este că cei care sunt interesaţi să cumpere tableta Surface 3, vor primi şi o reducere de 10 procente pentru orice alt model disponibil, dispozitivul devenind astfel şi mai accesibil.

Surface 3 de 32 GB se presupune a fi asul din mâneca Microsoft, pentru sectorul educaţional, compania concentrându-şi atenţia către acest sector de luni bune.

Cu toate că are mai puţin spaţiu, OneDrive cloud şi cardurile microSD vor funcţiona, dar în majoritatea cazurilor, spaţiul de stocare intergrat va fi suficient pentru documentele şi aplicaţiile pentru profesori şi elevi.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version