Codul secret prin care testezi smartphone-ul înainte să îl cumperi

NoobZ
de - acum 2 ani în Smart

Atunci când îţi achiziţionezi un smartphone din categoria Samsung Galaxy, ai o mulţime de semne de întrebare cu privire la dispozitivul în care vei investeşti o anumită sumă de bani.

Codurile secrete au fost parte a software-urilor încă din secolul 19. Recent, a fost descoperit un cod secret pentru smartphone-urile Samsung Galaxy care poate fi folosit pentru a verifica dacă dispozitivul funcţionează corespunzător.

Citeşte şi: Maşinile viitorului – 11 concepte incredibile

Probabil te întrebi cum poţi să accesezi meniul secret. Ei bine, trebuie să deschizi telefonul, să mergi la Tastatură şi să baţi codul *#0*# ca şi când ai vrea să îl apelezi. Imediat, meniul secret va apărea, iar acolo vei găsi o serie de butoane care reprezintă specificaţiile pe care le poţi testa.

11774705_677403182361650_757170184_n

Multe dintre opţiunile din meniu nu sunt neapărat interesante. Spre exemplu, Red, Green, Blue şi Black îţi permit să testezi lucruri cum ar fi pixelii blocaţi sau neregulile legate de culoare.

Dacă apeşi pe Sensor vei ajunge pe un ecran interesant pe care vei găsi date neprelucrate cu privire la telefon. De asemenea, dacă apeşi pe Image Test, îţi va apărea un chihuahua, lucru ce înseamnă că o poză cu câinele cuiva se ascunde în milioane de smartphone-uri Galaxy, indiferent cât de stupid ar părea.

Citeşte şi: iPhone 7, dincolo de speculaţii: lansare, caracteristici şi imagini

Testul Touch poate fi folositor dacă vrei să verifici acurateţea touchscreen-ului. Dacă atunci când trasezi linii, nu rămâne niciun dreptunghi necompletat cu verde, atunci înseamnă că telefonul nu prezintă probleme la nivelul touchscreen-ului.

11844233_677403169028318_1113067072_n

Poţi încerca şi tu fiecare categorie în parte, ca să verifici dacă telefonul tău are probleme sau nu. Dacă mai alte coduri pe care vrei să le împărtăşeşti cu restul cititorilor, lasă-le la secţiunea de comentarii.

Comentarii

comentarii

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ