DESPRE NOOBZ | NOOBZ.RO

DESPRE NOOBZ

 

E posibil să ne fi văzut deja la Observator Antena 1 sau în vlogurile de pe canalul de YouTube NOOBZ. Sau să fi interacționat cu noi fie în comentarii la articole, fie prin email.

Dar, dacă este prima dată când auzi de noi, află că suntem aici pentru a te ajuta să înțelegi mai bine tehnologia. Și să te îndrumăm cu pași mărunți în rezolvarea problemelor ce țin de dispozitivele sau serviciile care îți fac viața mai ușoară.

NOOBZ a pornit în octombrie 2011 ca un proiect de gaming și ulterior s-a extins pe gaming și tehnologie. Cu timpul ne-am dat seama că sunt mult mai multe arii în care putem contribui cu experiența acumulată în anii de muncă în televiziune, online sau agenție de publicitate.

De aceea, nu te mira dacă din când în când realizăm câte un proiect special. Cum ar fi LIVE cu Oamenii Noobz, Ca Noobz în bucate, Decizii bune, decizii rele sau Soarta telefonului tău Huawei.

Ne place să împărtășim din lucrurile simple, dar care te fac să simți că trăiești. Pe NOOBZ vei interacționa cu acel tip de conținut care are rolul să te scoată din zona de confort. Cum ar fi, să te dai cu bobul pe șine alături de noi sau să execuți un periaj dentar corect.

Urmărește-ne pe site, pe Facebook Noobz, pe YouTube NOOBZ sau pe Instagram NOOBZ.

Despre Noobz în ianuarie – septembrie 2020

Pe www.noobz.ro avem 767.235 afișări și 632.999 unici, cel mai citit articol fiind despre aplicații, cu un total de 38.750 unici, urmat de un articol cu tema 5G, cu un total de 31.680 unici.

Pe YouTube Noobz avem 684.500 vizionări (Numărul total de vizionări pentru intervalul de date, regiunea și alte filtre selectate.) și 118.700 vizionări (Numărul total de ore de vizionare estimat pentru conținutul tău.). În plus, canalul are 4,3 milioane de afișări (Numărul de afișări ale miniaturilor videoclipului. Include doar afișările de pe YouTube, nu și de pe site-uri sau din aplicații externe.)

Facebook NOOBZ

Pagina de Facebook Noobz a crescut organic începând cu februarie 2015. De la un total de 1.434 de fani la 16.113 fani în septembrie 2020. Am optat întotdeauna pentru distribuirea conținutului pe rețeaua social într-o manieră prietenoasă. Care să nu agreseze cititorul și care să lase la latitudinea fiecărui utilizator dacă să dea sau nu click pe conținut sau like paginii de Facebook.

Am spus nu, de fiecare dată postărilor de tip clickbait. Potrivit deciziilor luate de Facebook în ultima perioadă, se pare că am făcut cea mai bună alegere.

YouTube NOOBZ

Am început să producem conținut video pe canalul de YouTube NOOBZ în septembrie 2018. Până în septembrie 2020 am depășit 11.650 de abonați.

Am pus până acum în aplicare proiecte speciale care s-au dovedit a fi de succes. În 2020 pregătim și mai multe surprize, nu doar din tehnologie. Ci și orientate către divertisment și lifestyle. Nu vă gândiți acum că o să filmăm provocări sau o să lingem cactuși. Nu ne mai ajută vârsta pentru asta și nici nu ne pasionează!

În schimb, o să vedeți tot mai multe experiențe de-ale noastre prin țară și prin străinătate. Interviuri, testări de produse și servicii, pe care e musai să le folosim începând de anul acesta. Desigur, o să vă răsplătim cu premii pe măsură.

Dacă vă doriți să vedeți anumite videoclipuri la noi pe canal, așteptăm să ne scrieți pe email la madalina@noobz.ro propunerile voastre.

Instagram NOOBZ

Pagina de Instagram NOOBZ e mai leneșă, dar asta nu înseamnă că nu vom ajunge cât de curând la zi și cu ea, dați-ne puțin răgaz. În septembrie 2020 avem 1088 de fani.

DESPRE NOOBZ

Vrei să faci parte din echipa NOOBZ? Așteptăm să ne scrii pe email la: redactie@noobz.ro

Pentru colaborări, scrie-ne la madalina@noobz.ro