DESPRE NOOBZ

 

E posibil să ne fi văzut deja la Observator Antena 1 sau în vlogurile de pe canalul de YouTube NOOBZ. Sau să fi interacționat cu noi fie în comentarii la articole, fie prin email.

Dar, dacă este prima dată când auzi de noi, află că suntem aici pentru a te ajuta să înțelegi mai bine tehnologia. Și să te îndrumăm cu pași mărunți în rezolvarea problemelor ce țin de dispozitivele sau serviciile care îți fac viața mai ușoară.

NOOBZ a pornit în octombrie 2011 ca un proiect de gaming și ulterior s-a extins pe gaming și tehnologie. Cu timpul ne-am dat seama că sunt mult mai multe arii în care putem contribui cu experiența acumulată în anii de muncă în televiziune, online sau agenție de publicitate.

De aceea, nu te mira dacă din când în când realizăm câte un proiect special. Cum ar fi OAMENII NOOBZ, un tur de #10zile #14orașe #20zile în Europa sau Cum să îți protejezi casa de hoți și alte pericole.

Ne place să împărtășim din lucrurile simple, dar care te fac să simți că trăiești. Pe NOOBZ vei interacționa cu acel tip de conținut care are rolul să te scoată din zona de confort. Cum ar fi, să te dai cu bobul pe șine alături de noi sau să execuți un periaj dentar corect.

Urmărește-ne pe site, pe Facebook Noobz, pe YouTube NOOBZ sau pe Instagram NOOBZ. Organizăm periodic concursuri pe care le puteți găsi în secțiunea dedicată GIVEAWAY. Am oferit până acum imprimante, căști wireless, căști de gaming, mouși, routere wireless, telefoane. Iar surprizele sunt departe de a se fi terminat.

Despre NOOBZ în 2018

Peste 1 milion de oameni au ales să ne viziteze în 2018 pe site-ul www.noobz.ro. Cel mai accesat articol a avut 58.745 de unici, cu o medie de 04:50 minute pe pagină.

TOP 10 cele mai citite articole din 2018 ne-au ajutat să ne dăm seama că preferați să citiți experiențele noastre. Nu sunteți fani ai articolelor traduse, iar review-urile sau tutorialele sunt cele la care interacționați cel mai mult în comentarii.

Peste jumătate din voi ați ajuns pe site organic. Prin căutări organice sau direct, în vreme ce puțin peste 200.000 de persoane ne-au accesat prin rețelele de socializare sau prin parteneri.

Peste trei sferturi dintre cei care ați ales să ne urmăriți în 2018 sunteți din România. În vreme ce diferența veniți din Marea Britanie, Germania, Italia, Moldova, Spania, SUA, Franța, Austria și Belgia. Coincidență sau nu, 9 țări pe care le avem trecute pe lista ”de vizitat” în 2019; vom vedea și în câte vom ajunge în cele din urmă.

Facebook NOOBZ

Pagina de Facebook Noobz a crescut organic începând cu februarie 2015. De la un total de 1.434 de fani la 15.788 fani în octombrie 2019. Am optat întotdeauna pentru distribuirea conținutului pe rețeaua social într-o manieră prietenoasă. Care să nu agreseze cititorul și care să lase la latitudinea fiecărui utilizator dacă să dea sau nu click pe conținut sau like paginii de Facebook.

Am spus nu, de fiecare dată postărilor de tip clickbait. Potrivit deciziilor luate de Facebook în ultima perioadă, se pare că am făcut cea mai bună alegere.

YouTube NOOBZ

Am început să producem conținut video pe canalul de YouTube NOOBZ în septembrie 2018. Până în decembrie 2019 am depășit 8230 de abonați.

Am pus până acum în aplicare proiecte speciale care s-au dovedit a fi de succes. În 2019 pregătim și mai multe surprize, nu doar din tehnologie. Ci și orientate către divertisment și lifestyle. Nu vă gândiți acum că o să filmăm provocări sau o să lingem cactuși. Nu ne mai ajută vârsta pentru asta și nici nu ne pasionează!

În schimb, o să vedeți tot mai multe experiențe de-ale noastre prin țară și prin străinătate. Interviuri, testări de produse și servicii, pe care e musai să le folosim începând de anul acesta. Desigur, o să vă răsplătim cu premii pe măsură.

Dacă vă doriți să vedeți anumite videoclipuri la noi pe canal, așteptăm să ne scrieți pe email la madalina@noobz.ro propunerile voastre.

Instagram NOOBZ

Pagina de Instagram NOOBZ e mai leneșă, dar asta nu înseamnă că nu vom ajunge cât de curând la zi și cu ea, dați-ne puțin răgaz.

Momentan, sunteți doar 681 de fani care ne urmăriți acolo, dar suntem siguri că la final de an ne vom schimba impresii peste 1000 de persoane. :)

DESPRE NOOBZ

Vrei să faci parte din echipa NOOBZ? Așteptăm să ne scrii pe email la: redactie@noobz.ro

Pentru colaborări, scrie-ne la madalina@noobz.ro