Codul secret prin care testezi smartphone-ul Samsung

NoobZ
- 3.08.2015, 20:53 în Smart
2

SHARES
cod secret samsung

Tu știi care este codul secret prin care testezi telefonul mobil înainte să îl cumperi? Vrei să îți cumperi, să zicem, un Samsung Galaxy? Dar ai o mulţime de semne de întrebare cu privire la dispozitivul în care vei investeşti o anumită sumă de bani? Poți să testezi dispozitivul cu un simplu cod.

Codurile secrete au fost parte a software-urilor încă din secolul 19. Recent, a fost descoperit un cod secret pentru smartphone-urile Samsung Galaxy. Acesta poate fi folosit pentru a verifica dacă dispozitivul funcţionează corespunzător.

Codul secret prin care testezi smartphone-ul

Probabil te întrebi cum poţi să accesezi meniul secret. Ei bine, trebuie să deschizi telefonul, să mergi la Tastatură şi să baţi codul *#0*#. Ca şi când ai vrea să îl apelezi. Imediat, meniul secret va apărea. Iar acolo vei găsi o serie de butoane care reprezintă specificaţiile pe care le poţi testa.

Codul secret prin care testezi smartphone

Multe dintre opţiunile din meniu nu sunt neapărat interesante. Spre exemplu, Red, Green, Blue şi Black îţi permit să testezi lucruri cum ar fi pixelii blocaţi sau neregulile legate de culoare.

Dacă apeşi pe Sensor vei ajunge pe un ecran interesant pe care vei găsi date neprelucrate cu privire la telefon. De asemenea, dacă apeşi pe Image Test, îţi va apărea un chihuahua. Lucru ce înseamnă că o poză cu câinele cuiva se ascunde în milioane de smartphone-uri Galaxy, indiferent cât de stupid ar părea acest lucru.

Testul Touch

Poate fi folositor dacă vrei să verifici acurateţea touchscreen-ului. Atunci când trasezi linii, nu rămâne niciun dreptunghi necompletat cu verde? Atunci înseamnă că telefonul nu prezintă probleme la nivelul touchscreen-ului.

test telefon samsung

Poţi încerca şi tu fiecare categorie în parte. Ca să verifici dacă telefonul tău are probleme sau nu. Dacă mai alte coduri pe care vrei să le împărtăşeşti cu restul cititorilor, lasă-le la secţiunea de comentarii.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!