More

  Ce trebuie să testezi atunci când cumperi un laptop

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Atunci când te duci să achiziţionezi un laptop atenţia se îndreaptă către performanţele sistemului şi mărimea ecranului şi mai puţin pe alte caracteristici ale dispozitivelor.

  Iată, aşadar, o serie de elemente ce trebuie testate înainte de a cumpăra un astfel de gadget.

  Touchpad-ul

  Deschide Control Panel şi astfel poţi vedea atât firma care a produs touchpad-ul cât şi ce funcţii suportă. Dacă butoanele click stânga şi click dreapta fac parte din componenţa touch-ului, asigură-te că permit o apăsare uşoară şi nu există diferenţe între stânga şi dreapta.

  Tastatura

  Chiar dacă plănuieşti să utilizezi un notebook doar pentru a trimite email-uri, tot vei avea nevoie de o tastatura confortabilă. Intră în Notepad şi tastează căteva fraze, iar dacă tastele nu sunt realizate din materiale de calitate, sunt prea apropiate între ele, sunt prea mici, iar la apăsarea tastelor în loc de caracterele inscripţionate apar altele, alegeţi alt laptop.

  Calitatea ecranului

  Nu este nimic mai frustrant ca atunci când încerci să navighezi pe web sau să te uiţi la un film pe un ecran de calitate inferioară. Saturaţia mică a culorilor şi unghiurile de vizualizare sărace pot face din ecranul unui laptop o experienţa mai rea decât atunci când priveşti un film pe ecranele de pe spatele scaunelor unui avion.

  Înainte de achiziţiona, intră pe YouTube şi vezi un film, iar dacă nu există conexiune la internet mergi în folder-ul cu filme al Microsoft Windows.

  Citeşte continuarea pe ECONOMICA.NET

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.