Home Homepage Cel mai mic încărcător pentru smartphone din lume

Cel mai mic încărcător pentru smartphone din lume

0

Uiţi frecvent să iei la tine un încărcător pentru smartphone? Nipper este cel mai mic încărcător din lume şi îl poţi atârna cu uşurinţă la mănunchiul de chei de la casă şi maşină.

Ce trebuie să ştii este că încărcătorul minuscul este alimentat de baterii AA, aşa că trebuie să te asiguri că ai cu tine mereu câteva. Cu toate acestea, astfel de baterii sunt disponibile peste tot, deci nu ar fi o problemă.

Cel mai mic încărcător pentru smartphone din lume măsoară 17 x 17 x 17mm, mai precis nu este mai mare decât un cub de zahăr. Greutatea sa nu depăşeşte 10 g, aşa că nu va fi observat dacă îl ţii în buzunar.

Citeşte şi: Google News, acum şi pentru România

Pentru a încărca smartphone-ul, trebuie să desfaci Niper şi să bagi 2 baterii AA între magneţi, după care să conectezi telefonul la dispozitiv.

Funcţionează cu orice dispozitiv care foloseşte micro-USB, care acoperă telefoanele Android, BlackBerry şi Windows. Este conceput pentru situaţiile de urgenţă şi poate încărca un smartphone nou, cum este Samsung Galaxy S6+ cu până la 17%, aşa că nu te aştepta să îţi asigure energie pentru o zi întreagă.

În prezent, se lucrează şi la o versiune pentru iPhone.

Un avantaj al Nipper este acela că nu trebuie încărcat. Mai mult decât atât, acesta este destul de ieftin, poate fi găsit la preţuri între 12 şi 20 de lire şi va fi disponibil pe piaţă începând cu luna aprilie a anului viitor.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version