Home Divertisment Aplicaţii Google Chrome ia măsuri împotriva Flash

Google Chrome ia măsuri împotriva Flash

0

Google se alătură companiilor care „vestesc moartea” produsului Adobe Flash şi anunţă o modificare a browserului Chrome.

Google a anunţat că de la data de 1 septembrie va pune pe pauză automat tot conţinutul flash din browserul Google Chrome.

Citeşte şi: Google foloseşte propriul motor de căutare pentru a face angajări

Este ceva mai mult decât oprirea funcţia auto-play a conţinutului Flash din Chrome Beta, care a început încă din luna iunie.

Într-o postare de pe Google Plus, a contului Adwords, se precizează că va fi distribuită o actualizare pentru toate browserele Chrome, începând cu 1 septembrie 2015.

Majoritatea reclamelor Flash încărcate pe contul Adwords sunt convertite automat în format HTML5„, mai spune postarea. „Această actualizare reduce semnificativ consumul energiei şi permite navigarea pe internet o perioadă mult mai lungă, fără să fie nevoie de încărcări dese ale dispozitivelor„.

Citeşte şi: Te-ai săturat de gropile din asfalt? Google te scapă de ele

Postarea specifică faptul că browserul Chrome va „opri într-un mod selectiv conţinutul” (cum sunt animaţiile flash), în timp ce menţine activ conţinutul relevant, cum ar fi un video.

Utilizatorii Chrome care doresc conţinutul flash să fie activ în continuare, pot modifica manual această setare implicită.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version