Home Homepage LG lansează un smartwatch din aur la un preţ de 1200 dolari

LG lansează un smartwatch din aur la un preţ de 1200 dolari

0

LG a avut un succes foarte mare cu modelul smartwatch LG Watch Urbane, dar pentru cei care doresc să atragă şi mai mult atenţia, compania oferă o ediţie limitată cu aur de 23 de karate a dispozitivului la un preţ de 1200 dolari.

LG Watch Urbane Luxe are aceleaşi specificaţii tehnice ca dispozitivul convenţional, dar încearcă să justifice preţul prin saşiul din aur şi cureaua din piele de aligator şi o „cutie exclusivă” lăcuită pentru păstrarea sa.

Citeşte şi: LG lansează Rolly, tastatura wireless care încape în buzunar

Dispozitivele din categoria wearable nu ar trebui să fie numai o extensie a dispozitivului smartphone, ci o extensie a propriei personalităţi„, spune Chris Yie de la LG.

Cu siguranţă, dacă vei achiziţiona un smartwatch de 1200 de dolari, vei face parte dintr-un grup foarte exclusivist. LG va produce numai 500 de astfel de dispozitive din aur, în parteneriat cu Reeds Jewelers.

LG Watch Urbane Luxe poate că nu este atât de ostentativ cum este Apple Watch Edition, de 10.000 de dolari, dar oferă un dispozitiv smartwatch de lux, la un preţ mai mult decât avantajos.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version