Home Lifestyle Auto Honda Civic 2016 vine cu suport Android Auto şi Apple Play

Honda Civic 2016 vine cu suport Android Auto şi Apple Play

0
2016 Honda Civic Sedan Touring

Honda nu este străin de platforma Android Auto, iar producătorul integrează această platformă pe modelul Accord din 2016.

Dar Honda nu se opreşte aici şi a prezentat modelul Civic 2016 cu suport pentru platforma Android Auto şi Apple CarPlay.

Citeşte şi: Concept VW Tiguan GTE hibrid

La fel ca în cazul modelului Accord, Honda Civic va avea un display HD audio touchscreen de 7 inch, care va permite şoferilor să beneficieze de toate funcţiile platformei pe care o rulează, în funcţie de dispozitivul care este conectat la vehicul.

Ca orice alt vehicul care rulează Android Auto, ai nevoie de un dispozitiv care rulează Android 5.0 Lollipop sau un sistem de operare mai nou. Odată ce procesul de instalare este încheiat, poţi folosi toate funcţiile, de la Google Maps, acces rapid la muzica preferată sau aplicaţii podcast.

16_civic_sedan_001

Sedanul de la Honda este, potrivit producătorului, cel mai ambiţios proiect de recreare a modelului Civic. Maşina a primit un facelift şi faruri şi stopuri LED.

Citeşte şi: Bentley Bentayga este cel mai rapid SUV din lume

Civic 2016 este cu doi centimetri mai lat şi mai jos cu 1,5 cm, iar scaunul şoferului este poziţionat un pic mai jos comparativ cu modelul anterior.

Mai multe detalii puteţi vedea în video-ul de mai jos.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version