Home Lifestyle Auto Volvo XC90 2016 – Test de siguranţă realizat de IIHS

Volvo XC90 2016 – Test de siguranţă realizat de IIHS

0

„Siguranţa suedeză” a devenit oarecum o tautologie atunci când vine vorba de vehicule. Indiferent dacă vorbeşti de Volvo sau despre un brand rival, maşinile suedeze au un set vast de standarde pentru protecţia pasagerilor.

Acelaşi lucru este valabil şi în ceea ce priveşte Volvo XC90 2016, un model care este aproape în totalitate conceput şi construit în Suedia, deşi Volvo este deţinut în prezent de Zhejiang Geely Holding Group din China.

Încă o dată, XC90 a dovedit că este sigur, cu un punctaj maxim din partea Insurance Institute for Hightway Safety (IIHS).

Citeşte şi: Configuraţia Windows care îţi poate salva toate datele şterse

Analişti sunt de părere că siguranşa Volvo este principalul motiv pentru care producătorul auto suedez a fost atât de atrăgător pentru producătorul chinez.

Noul model XC90 nu a fost încă testat de New Car Assessment Program (NCAP) din SUA.

Noul Volvo XC90 are un design armonios, lux simplu, cu nivel avansat de siguranţă şi confort pentru toţi cei 7 pasageri. Fiecare element funcţionează în armonie, fiind realizat din cele mai fine materiale, cum ar fi pielea moale şi lemnul granulat.

Citeşte şi: Honda Civic 2016 vine cu suport Android Auto şi Apple Play

Cu detalii unice, de exemplu nuca din cristal a manetei schimbătorului de viteze şi scaunele din faţă ventilate, inspirate de forma corpului uman, cu funcţii de masaj şi suport lombar electric pe patru direcţii.

Iată mai multe imagini cu Volvo XC90 2016 şi un video cu testul de siguranţă realizat de IIHS.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version