Home Homepage Cel mai scump Android Wear va fi lansat pe 9 noiembrie de...

Cel mai scump Android Wear va fi lansat pe 9 noiembrie de Tag Heuer

0

Android Wear mai urcă o treaptă. Primul smartwatch Tag Heuer se lansează oficial pe 9 noiembrie la un preţ de 1800 de dolari.

Am auzit prima dată zvonuri că Tag Heuer se alătură ecosistemului Android Wear în luna martie a.c., când producătorul de ceasuri suedez a confirmat că va lansa un smartwatch în parteneriat cu Google şi Intel în luna noiembrie.

Ieri, CEO-ul Tag Heuer, Jean-Claude Biver, a anunţat data exactă de lansare, împreună cu preţul la care va fi disponibil dispozitivul portabil.

Citeşte şi: Cum afli cine este sosia ta

Biver a spus în martie că dispozitivul va costa 1400 de dolari, dar acum se pare că este vorba de 1800 de dolari, iar pentru asta ar trebui să mulţumim Apple.

Într-un interviu pentru CNBC, Biver s-a declarat „foarte, foarte încântat” de parteneriatul Apple – Hermes pentru Apple Watch, care permite Tag Heuer să vândă propriul dispozitiv de lux la 1500 de dolari sau chiar mai mult.

Acum avem data de lansare şi preţul, dar vom fi nevoiţi să mai aşteptăm şi alte detalii despre dispozitivul Tag Heuer Android Wear. Biver, care conduce Tag Heuer şi Hublot, ambele parte din gigantul de lux LVMH, a testat o durată de viaţă a bateriei de 40 de ore, iar implicarea Intel ne-ar putea aduce primul dispozitiv AW care va rula cu non-ARM SoC.

Citeşte şi: Ce trebuie să ştii despre Nexus 6P lansat de Huawei şi Google

Aparent, smartwatch-ul Tag Heuer ar fi o replică digitală a modelului original Carrera negru.

Cu preţuri pornind de la 125 de dolari şi îndreptându-se către teritoriu de lux, Android Wear devine din ce în ce mai divers. Iniţiativa este încă departe de varietatea ecosistemului de telefone Android, dar utilizatorii, din diferite categorii, pot acum să opteze pentru un Android Wear, iar acesta este un lucru sănătos şi care promite o creştere pe termen lung.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version