Home Smart Gadgets OnePlus anunţă căştile Icons, la doar 50 de dolari

OnePlus anunţă căştile Icons, la doar 50 de dolari

0

Cu doar câteva ore mai devreme, OnePlus a anunţat dispozitivul Android accesibil, OnePlus X.

Se pare că X nu vine doar la un preţ decent pentru un smartphone mid-range, vestea cea mare este că acesta poate fi găsit la cel mai mic preţ, de doar 249 de dolari.

Chiar dacă încă nu îţi poţi achiziţiona telefonul, decât dacă ai invitaţie, 249 de dolari este chiar o afacere bună.

Citeşte şi: Câţi km din bancnote de 1 dolar pot forma banii deţinuţi de Apple

Preţurile mici par să fie as-ul din mâneca OnePlus, mai ales pentru că tocmai au fost lansate şi OnePlus Icons. Este vorba de o pereche de căşti cu un unghi de 51 de grade pentru a se potrivi mai bine în urechi şi vin, de asemenea, cu 3 protecţii din silicon de mărimi diferite, pentru a se potrivi nevoilor.

În ceea ce priveşte specificaţiile acestora, căştile vin cu drivere dinamice de 11 mm şi prezintă un design cu 3 camere care, spune OnePlus, ne va ajuta să schimbăm intensitatea frecvenţei sunetului.

Pentru a vedea ce pot face căştile cu adevărat, OnePlus a făcut un test de sunet cu câţiva oameni de la Helsinki Music Center în Finlanda.

Citeşte şi: Huawei a furat un om de bază de la Apple

Compania scoate Icons împotriva unor căşti ce au preţul de 100, respectiv 300 de dolari, iar rezultatul este, surprinzător, în favoarea Icons. Convinge-te singur din video-ul de mai jos.

OnePlus Icons vor fi disponibile în viitorul apropiat la preţul de 50 de dolari, care pare să fie un preţ mic pentru ceea ce poate să ofere.

OnePlus nu ne-a spus exact când să ne aşteptăm la disponibilitatea căştilor pentru publicul larg, dar cel mai probabil vom auzi mai multe cât de curând.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version