Home Divertisment Gaming La Hackathonul de la Belgrad vor participa echipe din 11 țări

La Hackathonul de la Belgrad vor participa echipe din 11 țări

0

Nordeus, publisher-ul celui mai popular joc sportiv din lume pe dispozitive mobile, “Top Eleven”, joc cu peste 100 de milioane de utilizatori înregistrați, anunță că Hackathonul din 12 decembrie 2015 de la Belgrad va avea echipe din 11 țări.

Astfel, dezvoltatorii și designerii români vor participa la Nordeus Hackathon alături de concurenți din Grecia, Serbia, Muntenegru, Marea Britanie, Bosnia, Macedonia, Bulgaria, Slovenia, Ucraina sau Croația.

Cei interesați mai au la dispoziție mai puțin de trei săptămâni pentru a se înscrie la cea de-a cincea ediție a celei mai mari competiții de profil din Sud-Estul Europei. Pentru a participa, dezvoltatorii și designerii de jocuri români vor trebui să respecte următoarele reguli:

– Echipele înscrise trebuie să fie formate din 2-4 membri
– Înregistrarea poate fi făcută de un singur membru al echipei care va adăuga și CV-urile celorlați coechipieri
– Persoanele care să se vor înscrie individual vor fi repartizate de către organizatori în echipe de câte patru persoane

Site01

Data limită a înscrierilor este 23 noiembrie. Platforma pe care participanții o pot accesa este pe site-ul www.nordeushackathon.com, iar persoanele care au participat la edițiile anterioare, nu se mai pot înscrie și la ediția din acest an.

La concurs vor participa 12 echipe, care se vor întrece pentru realizarea celui mai bun joc video pe o temă anume, dezvăluită în ziua concursului. Fiecărui concurent selectat i se va asigura spaţiul de lucru şi echipamentul necesar. Mai mult, toate cheltuielile de transport şi de alimentaţie vor fi acoperite de Nordeus, astfel încât participanţii să se poată concentra în întregime pe dezvoltarea celor mai bune jocuri.

Premiile vor fi acordate celor mai bune trei echipe pe baza următoarelor criterii: prezentare multimedia, complexitate tehnică şi gameplay. Cei care nu pot ajunge la Hackathon-ul Nordeus vor putea urmări competiția online prin intermediul unei transmisiuni video online dedicate şi a update-urilor permanente de pe pagina web a organizatorului. Jocurile dezvoltate în timpul evenimentului vor putea fi descărcate după terminarea acestuia de pe aceeaşi pagină web. Jucătorii vor putea vota la rândul lor proiectul preferat, realizatorii acestuia câştigând un premiu special.

Pentru înscrieri și pentru mai multe informații despre concurs, vizitați site-ul organizatorului.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version