Home Homepage Smartwatch-ul HTC One se va lansa în februarie 2016

Smartwatch-ul HTC One se va lansa în februarie 2016

0

În ultimii doi ani, am auzit numeroase zvonuri cu privire la posibilitatea ca HTC să lucreze la propriul smartwatch.

Ei bine, primul gadget portabil al companiei se pare că este chiar după colţ, asta dacă ceea ce spune Evan Blass este adevărat.

Ne-am obişnuit deja cu postările pre-lansare pe care Evan Blass le publică pe contul său de Twitter, @evleaks, aşa că, dacă ceea ce ne-a comunicat acum este adevărat, smartwatch-ul HTC One se va lansa în februarie 2016.

Citeşte şi: Samsung Galaxy S7: O analiză pertinentă a controversatului design

De vreme ce Mobile World Congres 2016 va fi susţinut între 22 – 25 februarie, există o probabilitatea foarte mare ca smartwatch-ul HTC să fie anunţat atunci.

Zvonurile sugerează că smartwatch-ul HTC One va avea un display circular cu o rezoluţie de 360 x 360 pixeli. Gadgetul ce urmează a fi lansat se spune că are nume de cod Halfbeak. Desigur, nicio informaţie nu este confimată pentru moment de surse oficiale.

Smartwatch-urile ce au la bază Android Wear sunt pe piaţă de pe la mijlocul anului 2014, iar peisajul pieţei s-a schimbat puţin de când Samsung a lansat recent Gear 2, TAG Heuer a lansat un smartwatch de 1500 de dolari şi Pebble a anunţat primul smartwatch, pe care l-a numit Pebble Time Round, iar Moto 360 Sport de la Motorola va fi disponibil în SUA la preţul de 299 de dolari începând cu 7 ianuarie.

Citeşte şi: iPhone 7: Cele 5 aspecte care dezvăluie o schimbare radicală de design

Deşi un raport din luna august vorbeşte despre scăderea interesului consumatorilor cu privire la dispozitivele portabile, se pare că HTC va încerca totuşi să intre şi pe această piaţă. HTC a fost una dintre companiile pe care Google le-a anunţat ca fiind partenere Android Wear.

Tu eşti interesat să vezi ce smartwatch o să lanseze HTC în lunile ce urmează? Lasă sugestiile tale în secţiunea de comentarii de mai jos.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version