Home Homepage Laptopurile Samsung Notebook 9 sunt scandalos de uşoare

Laptopurile Samsung Notebook 9 sunt scandalos de uşoare

0

Tot mai mulţi utilizatori de smartphone-uri, respectiv laptopuri, aleg versiunile minimaliste ale dispozitivelor, iar pe această caracteristică a mizat Samsung atunci când a creat seria de laptopuri Notebook 9.

Gigantul coreean a reuşit să obţină un design extrem de atractiv. Mai exact, noile Notebook-uri au 11.3, respectiv 15 inchi, funcţionează cu sistemul de operare Windows 10 şi cântăresc 840 de grame, respectiv 1,29 grame. Aceste dispozitive nu sunt Intel M, pe ele fiind folosite ultimele procesoare Intel Core i7/i5.

Astfel, durata de viaţă a bateriei la o singură încărcare este semnificativ mai mare, aspect foarte important, pentru că se pare că Samsung a redus şi din dimensiunea bateriei o dată cu modificarea greutăţii dispozitivelor.

Citeşte şi: Nexus 6P primeşte o nouă opţiune de culoare la CES 2016

Versiunea de 13.3 inchi are baterie de 30 Wh, în vreme ce cea de 15 inchi are 39 Wh. Samsung promite o durată de viaţă a bateriei de până la 10.5 ore în regim de utilizare standard.

Laptopurile din Seria 9 sunt foarte uşoare, chiar mai mult decât MacBook de la Apple, care este absurd de mic. Computerele vin cu 3 porturi UDB-C, ce permit o încărcare rapidă.

7

Mai mult decât atât, Notebook-urile au un design metalic foarte plăcut la utilizare. În comparaţie cu Apple, Samsung nu a afectat specificaţiile dispozitivelor atunci când au modificat aspectul acestora.

Citeşte şi: BMW i8 Mirrorless la CES 2016: Adio unghi mort în trafic!

În mod normal, laptopurile high-end sunt concepute din aluminiu, poate chiar şi cu fibră de carbon. Deşi este puternic şi strălucitor, aluminiul este destul de greu. În schimb, aliajul de magneziu este chiar mai uşor, ba chiar îl poţi confunda destul e uşor cu plasticul.

La Notebook 9 nu găsim touchscreen. Ecranul poate fi deschis la 180 de grade, iar laptopurile vin în versiuni de 4 GB, respectiv 8 GB de memorie, cu 128 GB, respectiv 256 GB de spaţiu de depozitare.

În ceea ce priveşte variantele de culori, Notebook 9 vin în nuanţe de silver şi pink. Informaţii cu privire la disponibilitate, data de lansare oficială şi preţ, vom primi, cel mai probabil, în perioada ce urmează.

Ce părere ai despre laptopurile Notebook 9 de la Samsung? Lasă-ne opinia ta la secţiunea de comentarii de mai jos.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version