Home Smart Gadgets Un selfie stick gigant pentru MacBook-ul tău

Un selfie stick gigant pentru MacBook-ul tău

0

Fiecare dintre noi ne-am făcut la un moment dat un selfie sau mai multe. În plus, dacă mergem într-o vacanţă, decât să mai deranjăm trecătorii să ne facă o poză, scoatem rapid selfie stick-ul şi ne pozăm singuri.

Tom Galle s-a gândit să creeze un selfie stick pentru MacBook. La ce este necesar acesta, cu siguranţă autorul are răspunsul. Proiectul a fost creat de Galle în parteneriat cu alţi 2 artişti, John Yuyi şi Moises Sanabria, aşa cum se arată într-o postare pe Facebook.

Dacă vrei să vezi mai multe fotografii cu selfie stick-ul gigant şi modul în care acesta poate fi utilizat, dă un click aici.

Ai selfie stick? Vezi unde îţi este interzis accesul cu el

Trebuie să recunoaştem că avem în faţă noua generaţie de selfie stick-uri. S-a discutat nu mai departe de anul 2015 despre posibilitatea ca toţi cameramanii de televiziuni să fie înlocuiţi de selfie stick-uri special concepute pentru transmisiunile live. Dacă se va întâmpla sau nu acest lucru, rămâne de văzut.

Până una alta, cu un selfie stick pentru MacBook ai putea să uimeşti toată lumea care trece pe lângă tine pe stradă, ba chiar să răpeşti câte un zâmbet ştrengar de pe feţele trecătorilor trişti.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version