Home Lifestyle Auto Cea mai rapidă maşină electrică din lume a atins viteza de 300...

Cea mai rapidă maşină electrică din lume a atins viteza de 300 km/h

0

Acest Corvette modificat, în totalitate electric, a stabilit un nou record de viteză, de 300 km/h, fiind declarat astfel cel mai rapid vehicul cu motorizare electrică, care are dreptul să circule pe străzi din punct de vedere legal.

Un nou record pentru cea mai rapidă maşină electrică a fost stabilit de Genovation GXE, un Corvette Z06 din 2006 modificat, care a atins viteza de 300 km/h pe o pistă din Florida luna trecută.

GXE este un prototip creat de o companie mică de autoturisme, Genovation, care a declarat prin intermediul unui comunicat de presă că a reuşit să stabilească recordul din prima zi de testare şi că speră să ducă vehiculul şi mai departe de unde se află.

Recordul stabilit de compania Genovation este într-adevăr impresionant, dar cel mai probabil va fi doborât în curând. Cel care vine tare din urmă este Zombie 222, un Datsun 1200 modificat, din 1972, care a deţinut înainte rolul de cea mai rapidă maşină electrică ce poate fi condusă pe străzi din punct de vedere legal.

Întrebată fiind cu privire la părerea pe care o are despre recordul stabilit de Genovation, Medford a spus că echipa Bloodshed a lucrat în ultima perioadă la câteva ajustări în ceea ce priveşte Zombie 222 şi are ca scop să doboare recordul stabilit în aprilie anul trecut la The Texas Mile.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version