Home Homepage Noul update HUAWEI WATCH îţi permite să preiei apeluri telefonice

Noul update HUAWEI WATCH îţi permite să preiei apeluri telefonice

0

Huawei Watch, ceasul inteligent cu aspect clasic și tehnologii inovatoare, își surprinde utilizatorii printr-o actualizare de soft care le va permite acestora să preia sau să inițieze apeluri direct de la încheietura mâinii.

Astfel, difuzorul încorporat în ceas este acum activ și, pe lângă funcția de preluare a apelurilor, utilizatorii se vor putea bucura de redarea melodiilor lor preferate.

Noua versiune de software poate fi instalată de către toți utilizatorii Huawei Watch, începând cu 10 martie 2016. Pentru a o realiza, utilizatorii trebuie să încarce complet dispozitivul și să acceseze secțiunea Actualizări de soft, din meniul ceasului.

Huawei Watch va oferi și alte funcții utile, precum posibilitatea setării alarmei sau a opriririi acesteia direct de pe ecranul ceasului.

Smartwatch-ul permite vizualizarea email-urilor primite, precum și a notificărilor din rețelele sociale, în cazul conturilor instalate pe smartphone-ul cu care este sincronizat. În plus, gadgetul integrează funcții destinate monitorizării activității fizice, precum monitorizarea bătăilor inimii sau a caloriilor consumate.

Odată cu noul update, aceste funcții devin și mai precise, permițându-le utilizatorilor să aibă un control sporit al stării generale de sănătate.

Huawei Watch este compatibil cu aproape orice smartphone disponibil pe piață, atâta timp cât respectivul smartphone permite instalarea aplicației Android Wear, disponibilă în Google Play și în App Store. După instalarea aplicației, smartwatch-ul este sincronizat cu telefonul, preluând în timp real notificările.

Huawei Watch este comercializat pe plan local din luna decembrie a anului trecut și este disponibil în oferta principalelor magazine de produse IT&C.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version